Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

NPO komt met eerste aflevering Detective Van der Valk

In juli 2019 zijn in Amsterdam de opnamen gestart van een nieuwe Britse serie over Detective Van der Valk.

De serie is geïnspireerd op de dramaserie van Thames Television uit de jaren 70, losjes gebaseerd op de romans van Nicolas Freeling. De serie was vijf seizoenen te zien, de laatste afleveringen verschenen in 1992. De nieuwe serie concentreert zich opnieuw op de onderzoeken van de Nederlandse detective Piet Van der Valk in en rond de stad Amsterdam.

8761 Valk

Marc Warren (Safe, Mad Dogs (US) is gecast voor de hoofdrol. Maimie McCoy speelt zijn assistent. De serie heeft drie afleveringen van 90 minuten en is gemaakt in opdracht van All3Media International en de Duitse omroep ARD. Company Pictures is de producent, die daarbij samenwerkt met het Nederlandse NL Film.

KRO-NCRV heeft nu aangekondigd dat de eerste aflevering te zien is op 1 januari 2020 om 20.25 uur op NPO 1. De aflevering komt ook op NPO Start. In de eerste aflevering wordt in de haven van Amsterdam het lijk van een student aangetroffen, waarbij het onderzoek leidt naar de kunstwereld en de lokale gemeentepolitiek. De complete serie is in de zomer van 2020 te verwachten.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Titans (2018) spin-off Doom Patrol zal in Nederland op Amazon Prime verschijnen.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Op de Instagram van Videoland geven de acteurs uit Mocro Maffia antwoord op de meest gestelde vraag: komt er een derde seizoen? Ja, die komt er dus.
Gisteren, 15:00
1
Vanwege het Coronavirus eindigt het zesde en laatste seizoen van Empire eerder dan gepland. Het laatste seizoen bevat nu geen twintig, maar achttien afleveringen.
Gisteren, 14:00
Hulu heeft de Amerikaanse komedieserie Shrill van Aidy Bryant, Alexandra Rushfield en Lindy West verlengd met een derde seizoen.
Gisteren, 13:00
Amazon neemt de rechten van Pretty Little Liars van Netflix over.
Gisteren, 12:00
6