Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 10

Weekoverzicht 10

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 4 tot en met 10 maart voor je op een rijtje gezet.

Weetjes


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Datums Series


No Good Nick


No Good Nick is een nieuwe Amerikaanse komedieserie van Netflix. Er is bekend gemaakt dat de serie vanaf 15 april te zien is.

On My Block


On My Block is een zeer populaire Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Op 29 maart gaat het tweede seizoen van start.

She’s Gotta Have It


Het tweede seizoen van de komedieserie She's Gotta Have It verschijnt op 24 mei bij Netflix.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 10 (4 – 7 maart) en weekeinde 10 (8 – 10 maart)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week en het weekeinde.

The CW


Altijd handig, lijstjes van wanneer iets begint of eindigt. The CW heeft alle finaledatums voor de kijker op een rijtje gezet.

Nieuwe Series


Motherland: Fort Salem


Freeform heeft opdracht gegeven voor de productie van de heksen-dramaserie Motherland: Fort Salem. Er komen tien afleveringen van een uur.

Naamloze Apple TV-serie


Actrice Brie Larson, die een hoofdrol heeft in de nieuwe film Captain Marvel, gaat ook spelen in een nieuwe dramaserie voor Apple. Tevens is zij uitvoerend producent.

Naamloze Showtimeserie


Showtime werkt aan een interraciale komedieserie van Diarra Kilpatrick en Keenen Ivory Wayans (In Living Color).

One Hunderd Years of Solitude


Netflix gaat een op het boek One Hundred Years of Solitude (Honderd jaar eenzaamheid) gebaseerde serie maken. De roman van Gabriel García Márquez verscheen in 1967.

Run


HBO komt met de serie Run, een romantische en komische thrillerserie met in de hoofdrollen Domhnall Gleeson en Merritt Wever.

Twaalf miniseries die in 2019 zullen uitkomen


Miniseries krijgen een steeds grotere aanwezigheid in het televisielandschap. Vergeleken met jaren geleden is er daarin al veel veranderd, en vooralsnog lijkt het aantal miniseries in productie momenteel alleen maar omhoog te gaan.

Unrelated


Freeform heeft de titel van hun komende komedieserie Besties veranderd in Unrelated.

Pilots


Broke


Actrice Pauley Perrette, bekend van NCIS, speelt in de pilot van de CBS-komedieserie Broke. Eerder werd al aangekondigd dat ook Jaime Camil in de serie speelt.

The Lost Boys


Het Amerikaanse netwerk The CW heeft besloten een pilot te maken van de nieuwe serie The Lost Boys, gebaseerd op de horrorfilm van Warner Bros. uit 1987.

Prodigal Son


Acteur Michael Sheen heeft een hoofdrol in de pilot van de nieuwe Fox-serie Prodigal Son. Dat heeft Variety gemeld.

United We Fall


ABC werkt aan een nieuwe komedieserie met als titel United We Fall. Actrice Jane Curtin gaat daarin een rol spelen.

Spin-off


Law & Order: Hate Crime


NBC heeft de lancering van de serie Law & Order: Hate Crimes uitgesteld. De makers hebben meer tijd nodig om de serie goed voor te bereiden.

Gecancelde Series


Arrow


Het aanstaande achtste seizoen van Arrow zal tevens het laatste zijn. Het seizoen krijgt tien afleveringen. Dat heeft acteur Stephen Amell gemeld op sociale media.

Crashing (2017)


Crashing (2017) is een Amerikaanse komedieserie van de zender HBO. De serie ging in première in februari 2017 en momenteel is het derde seizoen bezig. Zondag was de laatste aflevering te zien.

SMILF


Na twee seizoenen komt er een einde aan de Showtime komedieserie SMILF. Op 31 maart 2019 zullen de allerlaatste twee afleveringen van de serie worden uitgezonden.

Vernieuwde Series


Call the Midwife


Call the Midwife is een Engelse dramaserie van BBC One. De serie ging in première in januari 2012. De BBC heeft besloten dat er een tiende en elfde seizoen zullen komen.

Endeavour


Endeavour is een Engelse dramaserie van de zender ITV1. De serie ging in première in april 2013. Er gaat een zevende seizoen komen, zo is maandag bekend gemaakt.

Mad About You


Mad About You, de serie die op NBC te zien was van 1992 tot 1999, komt terug. Er werden destijds 164 afleveringen van de serie gemaakt.

Manhunt


ITV heeft de Britse misdaadserie Manhunt vernieuwd met een tweede seizoen. Het succesvolle eerste seizoen was in januari 2019 te zien en de verwachting is dat het tweede seizoen begin 2020 uitgezonden gaat worden door ITV.

No Activity (2017)


CBS All Acces heeft besloten om een derde seizoen te geven aan de komedieserie No Activity (2017). Het tweede seizoen was in november 2018 te zien en nu is er eindelijk duidelijkheid. Het derde seizoen wordt verwacht eind 2019.

The Sinner


USA Network heeft besloten dat er een derde seizoen van de anthologieserie The Sinner wordt gemaakt.

Superstore


Superstore is een Amerikaanse serie van NBC. De serie ging van start in 2015. Er is besloten dat Superstore een vijfde seizoen zal krijgen.

Afleveringen


Goede Tijden, Slechte Tijden


Het betoverende en mysterieuze Lapland vormt grotendeels het decor van de speciale 6000e aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Casting Nieuws


The Capture


De Nederlandse actrice Famke Janssen heeft een rol bemachtigd in de nieuwe BBC-serie The Capture. Welke rol zij precies speelt is nog niet bekend.

Fear The Walking Dead


- Fear The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Er zijn tot nu toe vier seizoenen uitgezonden en het vijfde is in productie.

- Alexa Nisenson, de 12-jarige actrice die te zien was in het vierde seizoen van Fear The Walking Dead, zal terugkeren in het vijfde seizoen.

Lincoln


NBC werkt aan de nieuwe thrillerserie Lincoln, gebaseerd op de film The Bone Collector uit 1999 waarin Angelina Jolie en Denzel Washington de hoofdrol speelden.

Republic of Sarah


Carlos Leal (Better Call Saul) en Jonathan Slavin (Dr. Ken) spelen hoofdrollen in de pilot van CBS-dramaserie Republic of Sarah.

The Stranger


Het team dat eerder de serie Safe maakte werkt nu aan de opvolger voor Netflix: The Stranger. De serie van acht afleveringen is gebaseerd op de gelijknamige roman van Harlan Coben en wordt geproduceerd door Safe-producent Red Production Company.

Overlijdensberichten


Jan-Michael Vincent


De Amerikaanse acteur Jan-Michael Vincent, vooral bekend door zijn rol als helikopterpiloot in de actieserie Airwolf uit de jaren 80, is op 74-jarige leeftijd overleden.

Jed Allan


Acteur Jed Allan, die een lange carrière had in bekende Amerikaanse soapseries, is dit weekeinde overleden. Hij was 84.

Luke Perry


De Amerikaanse acteur Luke Perry (52) is overleden. Hij werd vorige week in het ziekenhuis opgenomen na een zware beroerte.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Game of Thrones


Na diverse korte teasers die nog weinig verklapten, heeft HBO nu de trailer van het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones gelanceerd.

Good Omens


Amazon heeft de officiële trailer online gezet voor de nieuwe serie Good Omens. De serie is vanaf 31 mei 2019 beschikbaar op Amazon Prime Video.

Kees & Co


De komedieserie Kees & Co was tot 2006 te zien. Maar de serie is vernieuwd en verschijnt op 30 maart bij Videoland en wekelijks bij RTL 4 om 20.00 uur.

Killing Eve


Het tweede seizoen van de veelgeprezen thriller-serie Killing Eve gaat op 7 april in première bij BBC America. Er is nu een nieuwe trailer verschenen.

MijnSerie nieuws


Column


- De gevolgen van serie: ongekende opwinding
Nederlandse series, we stuiten er niet vaak op. Maar als we ze tegen komen is het toch steeds weer een aangename verrassing... Bevergem en Eigen Kweek; twee toppers!

- Serie en en wachten en wachten en nog even wachten
Dat het vaak een tijd duurt om series te maken, dat snap ik wel, maar dat je soms meer dan twee jaar moet wachten op een vervolg...

Kijkcijfers: Week 9


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 25 februari tot en met 3 maart in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 13 maart kans op het eerste seizoen van Seal Team.

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht maart 2019 die in week 11 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 11 maart


Cheat (2019) – Serie première (ITV)
19.30 – Double Dare (2018) – Seizoen 2 (Nickelodeon)
21.00 – 24 Hours in Police Custody – Seizoen 8 (Channel 4)
22.00 – Timewasters – Seizoen 2 (ITV2)

-

Woensdag 13 maart


22.00 – Bounty Hunters (2017) – Seizoen 2 (Sky1)

-

Vrijdag 15 maart


15.45 – Skam Austin – Seizoen 2 (Facebook Watch)
23.45 – Skam (DE) – Seizoen 3 (ZDF)

Wist je Dat?


We altijd op zoek zijn naar nieuwe collega’s. De leukste website van Nederland, MijnSerie, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten