Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in The Stranger

Het team dat eerder de serie Safe maakte werkt nu aan de opvolger voor Netflix: The Stranger. De serie van acht afleveringen is gebaseerd op de gelijknamige roman van Harlan Coben en wordt geproduceerd door Safe-producent Red Production Company.

Siobhan Finneran en Hannah John-Kamen zullen acteren in de misdaadserie, zo werd dinsdag bekend. Richard Armitage, bekend van Berlin Station, speelt de hoofdrol.

Armitage speelt de rol van Adam Price in The Stranger. Een onverwacht geheim maakt een einde aan zijn perfecte leven en stuurt hem op een ramkoers met een dodelijke samenzwering. Adam Price heeft een goed leven, twee geweldige zonen en een waterdicht huwelijk, tot op een avond een vreemdeling naast hem aan de bar zit en hem een geheim verklapt over zijn vrouw, Corinne. Al snel merkt Adam dat hij verstrikt is geraakt in iets dat veel donkerder is dan alleen maar de misleiding door Corinne. Hij moet in actie komen om te zorgen dat hij in leven kan blijven.


Siobhan Finneran

Siobhan Finneran (Downton Abbey) speelt DS Johanna Griffin, terwijl Hannah John-Kamen (Black Mirror) te zien is als een mysterieuze vreemdeling die de geheimen van mensen blootlegt en bommen laat vallen die levens zullen vernietigen.

Wanneer de serie The Stranger beschikbaar komt heeft Netflix nog niet gemeld.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst