Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meer bekend over acteurs in CBS-serie Republic of Sarah

Meer bekend over acteurs in CBS-serie Republic of Sarah

Carlos Leal (Better Call Saul) en Jonathan Slavin (Dr. Ken) spelen hoofdrollen in de pilot van CBS-dramaserie Republic of Sarah.
Het is een project van schrijver Jeffrey Paul King, James Corden, Marc Webb en CBS TV Studios. Republic of Sarah concentreert zich op een klein stadje in New Hampshire dat wereldberoemd wordt na de ontdekking van waardevolle grondstoffen. De bewoners besluiten het gebied tot een onafhankelijk land te verklaren, waarna de onwaarschijnlijke jonge burgemeester en haar kabinet de gloednieuwe staat moeten leiden.

Carlos Leal speelt Luis, een kunstenaar die vanuit Miami naar Morrisville verhuisde om een ​​rustige plek te vinden om te schilderen. Maar zijn wereld wordt op zijn kop gezet door de komst van zijn 14-jarige dochter, Maya.

7202 Carlos
Carlos Leal en Jonathan Slavin

Jonathan Slavin speelt Eugene, een briljante bibliothecaris die inwoner is van deze kleine stad in New Hampshire. Zijn encyclopedische kennis van sociopolitieke details maken hem onmisbaar als de gloednieuwe regering van Morrisville van start gaat.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten