Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jane Curtin speelt in ABC-pilot United We Fall

ABC werkt aan een nieuwe komedieserie met als titel United We Fall. Actrice Jane Curtin gaat daarin een rol spelen.

Het is een project van Julius Sharpe, Seth Gordon, Sony Pictures TV en ABC Studios. United We Fall is geschreven door Julius Sharpe en wordt geregisseerd door Mark Cendrowski. Het is een multiculturele sitcom die Bill en Jo volgt. Ze hebben een gezin met jonge kinderen en een uitgebreide familie.


Jane Curtin

Jane Curtin speelt Bill's uiterst veroordelende moeder Sandy, die twee jaar geleden gezondheidsklachten kreeg. Bill en Jo namen haar in huis, waarna Sandy zich op wonderbaarlijke wijze herstelde en nooit meer wegging. Sandy beoordeelt alles wat Bill en Jo doen, om hen vervolgens te laten weten dat het allemaal verkeerd is. Bill is wel blij dat Sandy Jo bekritiseert, zodat hij dat niet zelf hoeft te doen.

Jane Curtin is onder meer bekend van de series The Librarians (2014) en Unforgettable.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Matthew McConaughey en Nic Pizzolatto werken samen aan de nieuwe misdaadserie Redeemer voor FX. McConaughey zal daarin de hoofdrol vertolken en neemt samen met Pizzolatto ook de productie op zich.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Margarita Levieva speelt de hoofdrol in In From The Cold, een internationale spionageserie met criminele elementen, die Netflix heeft besteld.
Vandaag, 10:00
Het populaire jeugdboek De Brief voor de Koning wordt een internationale Netflix-serie met als titel The Letter For The King.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Restaurant. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
ABC heeft maar liefst drie pilots besteld. Twee komedies, waarvan één een western, en een drama seriepilot.
Gisteren, 14:00