Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jane Curtin speelt in ABC-pilot United We Fall

ABC werkt aan een nieuwe komedieserie met als titel United We Fall. Actrice Jane Curtin gaat daarin een rol spelen.

Het is een project van Julius Sharpe, Seth Gordon, Sony Pictures TV en ABC Studios. United We Fall is geschreven door Julius Sharpe en wordt geregisseerd door Mark Cendrowski. Het is een multiculturele sitcom die Bill en Jo volgt. Ze hebben een gezin met jonge kinderen en een uitgebreide familie.


Jane Curtin

Jane Curtin speelt Bill's uiterst veroordelende moeder Sandy, die twee jaar geleden gezondheidsklachten kreeg. Bill en Jo namen haar in huis, waarna Sandy zich op wonderbaarlijke wijze herstelde en nooit meer wegging. Sandy beoordeelt alles wat Bill en Jo doen, om hen vervolgens te laten weten dat het allemaal verkeerd is. Bill is wel blij dat Sandy Jo bekritiseert, zodat hij dat niet zelf hoeft te doen.

Jane Curtin is onder meer bekend van de series The Librarians (2014) en Unforgettable.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Afgelopen donderdag is de zestienjarige acteur Logan Williams overleden. Williams speelde onder andere in The Flash van The CW.
Vandaag, 15:00
Eind volgende maand verschijnt het tweede seizoen van Before We Die op NPO Plus. Kort daarna is het seizoen ook wekelijks te volgen op NPO 3.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00