Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jane Curtin speelt in ABC-pilot United We Fall

ABC werkt aan een nieuwe komedieserie met als titel United We Fall. Actrice Jane Curtin gaat daarin een rol spelen.

Het is een project van Julius Sharpe, Seth Gordon, Sony Pictures TV en ABC Studios. United We Fall is geschreven door Julius Sharpe en wordt geregisseerd door Mark Cendrowski. Het is een multiculturele sitcom die Bill en Jo volgt. Ze hebben een gezin met jonge kinderen en een uitgebreide familie.


Jane Curtin

Jane Curtin speelt Bill's uiterst veroordelende moeder Sandy, die twee jaar geleden gezondheidsklachten kreeg. Bill en Jo namen haar in huis, waarna Sandy zich op wonderbaarlijke wijze herstelde en nooit meer wegging. Sandy beoordeelt alles wat Bill en Jo doen, om hen vervolgens te laten weten dat het allemaal verkeerd is. Bill is wel blij dat Sandy Jo bekritiseert, zodat hij dat niet zelf hoeft te doen.

Jane Curtin is onder meer bekend van de series The Librarians (2014) en Unforgettable.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00