Cheat (2019)

7.5 / 10
46 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:46 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Thriller
Netwerk:ITV
Cheat (2019) is een Britse thrillerserie van de zender ITV. De serie ging in première op 11 maart 2019.

Cheat is een psychologische thriller over de gevaarlijke relatie tussen de professor van de universiteit Leah en haar studente Rose, wanneer, wat begint als een schijnbaar open en gesloten zaak van academische misleiding, loopt al snel uit de hand, eindigend in fatale gevolgen en een verwoestende reeks op gang gezeten gebeurtenissen die hun beide dreigen te overspoelen. Met twee fel intelligente geesten, beide onwillig om zich terug te trekken, zal Cheat het publiek vanaf het begin laten raden, onderzoeken hoe ver we bereid zijn om op te komen voor waar we in geloven, en tegen welke prijs.

Script geschreven door nieuw aanwinst Gaby Hull and de schrijvers Harry and Jack Williams zullen dienen als uitvoerend producenten voor Cheat.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (1)

Cheat (2019) - Seizoen 1

8.5

Nieuws (7)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
6 jan 2020
1
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
19 dec 2019
1
Liar is een Britse thrillerserie van de zender ITV. Het eerste seizoen verscheen in september 2017. Momenteel wordt gewerkt aan een tweede seizoen.
7 okt 2019

Vergelijkbare series

24
1 stem
Dexter
1 stem
Heroes
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem