Fear The Walking Dead

7.6 / 10
43 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Karen David krijgt rol in Fear The Walking Dead

Fear The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Er zijn tot nu toe vier seizoenen uitgezonden en het vijfde is in productie.

Fear The Walking Dead neemt ons mee terug naar het begin van de zombie-apocalyps, een tijd waarin de wereld snel verandert. Actrice Karen David, bekend van Legacies, krijgt een vaste rol in de serie, zo werd dinsdag bekend. Zij speelt een personage met de naam Grace. Meer wil AMC er nog niet over melden, maar vermoed wordt dat ze op een aantal zombies zal jagen terwijl ze met haar eigen persoonlijke demonen te maken heeft.


Karen David

Fear the Walking Dead wordt geproduceerd door Scott M. Gimple met de showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg. Het is een spin-off van de serie The Walking Dead.
Vorige aflevering
End of the Line
End of the Line
05x16
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
Vandaag, 14:00
Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
1
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00