Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW maakt pilot van The Lost Boys

The CW maakt pilot van The Lost Boys

Het Amerikaanse netwerk The CW heeft besloten een pilot te maken van de nieuwe serie The Lost Boys, gebaseerd op de horrorfilm van Warner Bros. uit 1987.
De acteurs Rio Mangini en Del Zamora spelen rollen in de pilot, samen met Tyler Posey en Kiele Sanchez. The Lost Boys is geschreven door Heather Mitchell en wordt geregisseerd door Catherine Hardwicke.

De serie speelt zich af in het zonnige Santa Carla. Een op het eerste gezicht gezellige stad met een prachtige promenade en gezellige restaurants. Maar er blijkt zich ook een geheime onderwereld van vampieren te bevinden. Na de plotselinge dood van hun vader verhuizen broers Michael (Tyler Posey) en Sam Emerson naar Santa Carla met hun moeder, Lucy (Kiele Sanchez), die hoopt opnieuw te beginnen in de stad waar ze opgroeide. Maar de broers merken al snel dat ze dieper en dieper in de onderwereld terecht komen.


Rio Mangini

Mangini (Everything Sucks!) zal Sam spelen, de jongere broer van Michael. Zamora (Sneaky Pete) speelt Frank Garcia, Lucy's vader, een chagrijnige oude hippie die een lokale bed and breakfast bezit.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

sharky
sharky 8 maart 2019, 16:49
Mooi zo,alleen hopen dat ze er geen zooitje van maken en het wel in basis van de film weg heeft alleen zonde dat de originele acteurs te oude zijn om de rollen te spelen afwachten wat deze generatie ervan maakt.
Log in om een reactie achter te laten