Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Acteur Jan-Michael Vincent uit Airwolf overleden

Acteur Jan-Michael Vincent uit Airwolf overleden

De Amerikaanse acteur Jan-Michael Vincent, vooral bekend door zijn rol als helikopterpiloot in de actieserie Airwolf uit de jaren 80, is op 74-jarige leeftijd overleden.
Airwolf was een kassucces voor het tv-station CBS. Vincent was destijds de bestbetaalde Amerikaanse acteur. Voor zijn rol als de piloot Stringfellow Hawke streek hij 200.000 dollar per aflevering op. Daarna nam zijn populariteit snel af.

Vincent is al op 10 februari overleden, maar zijn dood is nu pas bekend geworden. Hij zou zijn overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Tien jaar geleden stopte hij met acteren. In 2012 werd zijn rechterbeen in verband met een infectie geamputeerd.


Jan-Michael Vincent in 2017
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

anonymous
anonymous 9 maart 2019, 11:45
Zo die was flink afgetakeld zeg. Was als kind groot fan van de serie, had zelfs een Nintendo game toen de tijd van Airwolf die ik grijs heb gespeeld.

RIP
The_Phenom
The_Phenom 9 maart 2019, 12:58
H3nDri3, een leven vol drank en drugs laten hun sporen na. Was vroeger ook een van mijn favoriete series.
frodo
frodo 16 maart 2019, 23:18
Wauw die kon ik niet meer. Wat een verschil oud en jong Ik keek naar elke afleveringen. Echt een fan was ik. Later ontdekte ik dat die helikopter heel klein was voor de opname. Maar voor mij gevoel was het echt dat hij daar vloog.
Log in om een reactie achter te laten