Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Russell Hornsby in Lincoln

NBC werkt aan de nieuwe thrillerserie Lincoln, gebaseerd op de film The Bone Collector uit 1999 waarin Angelina Jolie en Denzel Washington de hoofdrol speelden.

Lincoln draait om de gepensioneerde forensisch criminoloog Lincoln Rhyme, die na een ongeluk op zijn werk verlamd is geraakt. Vanwege een schrijnende zaak moet hij weer aan het werk en wordt hij gekoppeld aan de ambitieuze jonge detective Amelia Sachs.


Russell Hornsby

Inmiddels is bekend dat acteur Russell Hornsby het titelpersonage speelt in Lincoln. De serie van Sony Pictures TV en Universal TV is gebaseerd op de best verkochte boekenreeks van Jeffrey Deaver en de aansluitend gemaakte film The Bone Collector.

Acteur Russell Hornsby was zes seizoenen te zien in de NBC-serie Grimm. Recent verscheen hij ook in de Netflix-serie Seven Seconds.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_moedje
06 mrt 2019 21:01 -
Nu al zin in
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Gisteren, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 14:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Gisteren, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
maandag, 13:00
2
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
maandag, 12:00
1