Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Russell Hornsby in Lincoln

NBC werkt aan de nieuwe thrillerserie Lincoln, gebaseerd op de film The Bone Collector uit 1999 waarin Angelina Jolie en Denzel Washington de hoofdrol speelden.

Lincoln draait om de gepensioneerde forensisch criminoloog Lincoln Rhyme, die na een ongeluk op zijn werk verlamd is geraakt. Vanwege een schrijnende zaak moet hij weer aan het werk en wordt hij gekoppeld aan de ambitieuze jonge detective Amelia Sachs.


Russell Hornsby

Inmiddels is bekend dat acteur Russell Hornsby het titelpersonage speelt in Lincoln. De serie van Sony Pictures TV en Universal TV is gebaseerd op de best verkochte boekenreeks van Jeffrey Deaver en de aansluitend gemaakte film The Bone Collector.

Acteur Russell Hornsby was zes seizoenen te zien in de NBC-serie Grimm. Recent verscheen hij ook in de Netflix-serie Seven Seconds.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_moedje
06 mrt 2019 21:01 -
Nu al zin in
Reageer

Laatste nieuws

Marianne is een Franse horrorserie van Netflix. De serie ging in première in september 2019 en het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.
Vandaag, 10:00
Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Gisteren, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Gisteren, 11:00
Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.
Gisteren, 10:00
American Dad! is een Amerikaanse animatieserie van de zender TBS (voorheen FOX). De serie ging in première in 2005 en inmiddels zijn er al zestien seizoenen verschenen.
Gisteren, 09:00
In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
maandag, 13:00
1