Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC-serie Superstore krijgt een vijfde seizoen

Superstore is een Amerikaanse serie van NBC. De serie ging van start in 2015. Er is besloten dat Superstore een vijfde seizoen zal krijgen.

America Ferrera (Amy Dubanowski) en Ben Feldman (Jonah Simms) zijn te zien in deze hilarische werkplekkomedie over werknemers van een enorme winkel. Van de nieuwelingen en de veteranen tot de vakantiekrachten en managers, samen gaan zij de dagelijkse routine te lijf. Inclusief uitverkopen die zorgen voor rellen en gestoorde koopjesjagers. De serie wordt geproduceerd door Universal Television en The District.

Het is niet zo verrassend dat NBC Superstore heeft vernieuwd. De kijkcijfers zijn al bijna vier seizoenen consistent goed, met in het huidige seizoen gemiddeld ruim 3 miljoen kijkers. "Week na week leveren scenarioschrijver Justin Spitzer, de cast en de crew een meesterlijke comedy af, die ons niet alleen aan het lachen maakt, maar die ons ook laat nadenken over de grotere problemen van de dag", aldus Lisa Katz van Scripted Programming bij NBC Entertainment.

Video on youtube
Vorige aflevering
All Sales Final
All Sales Final
06x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Superstore