On My Block

7.8 / 10
29 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen On My Block eind maart bij Netflix

On My Block is een zeer populaire Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Op 29 maart gaat het tweede seizoen van start.

Vier slimme vrienden navigeren in On My Block op hun weg door de triomfen en pijn van het leven op een middelbare school in de ruige binnenstad van Los Angeles. De cast van On My Block bestaat uit onder anderen Diego Tinoco, Jason Genao en Jessica Marie Garcia. De serie is gemaakt door Lauren Iungerich.

Het eerste seizoen was een groot succes op Netflix en stond zelfs op de eerste plaats in het lijstje met de series die in 2018 het meest gebingewatched werden.

Vorige aflevering
Chapter Twenty-Eight
Chapter Twenty-Eight
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
Gisteren, 13:00
Er wordt gewerkt aan een vervolgserie van de film Waterworld, uit 1995. De serie is afkomstig van John Davis, de producent van de film.
Gisteren, 12:00
In augustus 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 11:00
CBC maakt een serie bewerking van Son of a Critch: A Childish Newfoundland Memoir van Mark Critch. De auteur gaat zelf ook een rol spelen in de serie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft bekend gemaakt wie de tegenspelers van Michelle Monaghan (Messiah (2020)) wordt in Echoes, een nieuwe Netflix-serie.
Gisteren, 09:00