Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Freeform laat dramaserie Motherland: Fort Salem maken

Freeform laat dramaserie Motherland: Fort Salem maken

Freeform heeft opdracht gegeven voor de productie van de heksen-dramaserie Motherland: Fort Salem. Er komen tien afleveringen van een uur.
De serie wordt gemaakt door Eliot Laurence en uitvoerende producers Will Ferrell, Adam McKay en Kevin Messick. Motherland: Fort Salem speelt zich af in een alternatief Amerika, waar heksen hun vervolging 300 jaar geleden beƫindigden door een deal te sluiten met de Amerikaanse overheid om voor hun land te vechten.

De serie volgt drie jonge vrouwen - twee van hen gespeeld door Taylor Hickson en Jessica Sutton - die hun basistraining in gevechtsmagie al achter de rug hebben. In de wonderlijke wereld die Motherland: Fort Salem toont worden de traditionele rollen van gender en macht omgedraaid, waarbij de meer dominante vrouwen aan de frontlinie vechten tegen dreigende terroristische dreigingen, maar dan met bovennatuurlijke tactieken en wapens.

Embed from Getty Images
Taylor Hickson

Amalia Holm en Demetria McKinney zullen ook rollen spelen in Motherland: Fort Salem, geschreven en geregisseerd door Eliot Laurence. In de pilot speelde Kelcey Mawema de rol van de derde heksenvrouw, maar voor haar zoeken de makers een vervanger. Gary Sanchez Productions, bekend van Succession, produceert de serie.

Freeform liet eerder de serie Siren (2018) maken, die ook een hedendaagse kijk op een klassieke mythe is, maar over zeemeerminnen gaat. "We zijn enthousiast dat we Motherland: Fort Salem kunnen maken met vrouwelijke empowerment, complexe verhalen en een creatief verloop", aldus Tom Ascheim, president van Freeform.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten