Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 10 (4 – 7 maart)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.

Lentekriebels zitten er voorlopig niet in op de Vlaamse en Nederlandse televisiezenders. De komende week krijg je vooral series te zien die eerder elders te zien waren op een Nederlandstalige zender. Wie echt iets nieuws wil zien, zal abonnee moeten zijn bij Netflix waar de komende dagen nieuwe afleveringen te zien zijn van Secret City en de serie première van The Order.

Maandag 4 maart
18.55 – Chicago PD – Seizoen 1 (FOXBE)
18.55 – Hart of Dixie – Seizoen 3 (Zes)
20.25 – The Big Escape – Seizoen 2 (NPO 3)
21.45 – Silk – Seizoen 3 (BBC Ent.)

Woensdag 6 maart
Secret City – Seizoen 2 (Netflix)
Springfloden – Seizoen 1 – 2 (Ziggo)

Donderdag 7 maart
The Order – Seizoen 1 (Netflix)
22.50 – Spuiten En Slikken Op Reis – Seizoen 7 (Q2)

Voor deze rubriek worden volgende zenders en streamingdiensten gevolgd:

Vlaanderen: Eén, Canvas, VTM, Q 2, Vier, Vijf, Zes, Vitaya, Caz en Play More.
Nederland: NPO 1, NPO 2, NPO 3, Veronica, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net 5, SBS 6, Videoland en Ziggo.
Vlaanderen en Nederland: Fox, BBC Entertainment, BBC First en Netflix.

Wanneer andere zenders, die sporadisch series uitzenden, een nieuwe serie of een nieuw seizoen uitzenden zullen we dat zo mogelijk natuurlijk ook vermelden in deze rubriek.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
Vandaag, 12:00
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Gisteren, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 14:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Gisteren, 10:00