Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 49

Inhoud

  Zo, heb je een heerlijk avondje gehad zaterdag? Of doe je niet aan Sinterklaas? En ben je na het lekker eten, cadeautjes, surprises en/of gedichten op de bank geploft om nog even je favoriete serie te gaan kijken? Nu de oude gulle baas en zijn logistieke medewerkers weer vertrokken zijn naar Spanje is het tijd om weer te gaan denken aan de kerstdagen inclusief de vakantie. Heb jij plannen om naar de sneeuw te gaan of blijf je thuis voor de buis? De meeste herfstseries zullen deze of aankomende weken met vakantie gaan, om volgend jaar winter/voorjaar weer fris van start te gaan. Maar het serienieuws stopt niet, neemt ook geen pauze, dus MijnSerie ook niet. Nu het weekoverzicht 48 van 30 november tot en met 6 december.

  Algemeen Serienieuws
  Dexter
  - Voor iedereen die even dacht dat Dexter terug zou gaan keren naar Showtime is er vervelend nieuws. Dexter krijgt geen negende seizoen. Even waren de geruchten heel sterk omdat er via twitter een bericht de wereld in was gestuurd dat Dexter zijn messen net weer had laten slijpen. Het bericht werd viral tijdens het Thanksgiving-weekend en werd er gesuggereerd dat Dexter weer terug zou komen. Maar Showtime heeft duidelijk gemaakt dat er geen sprake is om Dexter nieuw leven in te blazen, zie hieronder voor de bewuste tweet:

  Divorce
  - Het vierde en tevens laatste seizoen van Divorce, die op 3 januari 2016 bij RTL4 van start gaat en al vanaf 8 december geheel te zien zal zijn op Videoland, krijgt twee nieuwe gezichten. Karina Smulders (Familie Kruys) en Sandra Mattie (Spangas) worden de nieuwe vrouwen in het leven van David, Boudewijn en Joris.

  Fear The Walking Dead
  - Het filmen van het tweede seizoen van Fear The Walking Dead is begonnen in Baja, Mexico. Fear The Walking Dead neemt ons mee terug naar hoe het allemaal is begonnen en is dus feitelijk een prequel van The Walking Dead. Het tweede seizoen van Fear The Walking Dead staat gepland om in het voorjaar van 2016 uitgezonden te gaan worden door AMC.

  Maestro (NL)
  - Aan het derde seizoen van Maestro (NL), dat op 17 januari 2016 van start zal gaan, zullen volkszager René Froger en acteur Patrick Stoof (Smeris, Toren C) mee gaan doen. Frits Sissing zal ook dit seizoen weer presenteren en in de jury zal dirigent Vincent de Kort, dirigent Otto Tausk vervangen. Wie er nog meer gaan proberen te dirigeren is nog niet bekend gemaakt.

  Outlander
  - Deze lente begint het tweede seizoen van de tijdreis-drama serie Outlander. Change the Past, save their Future. En zien wij daar een zwangere Claire? Zie de teaser video van het tweede seizoen:


  Supergirl
  - Supergirl, het nichtje van Superman, krijgt een volledig seizoen van CBS. Het eerste seizoen van de goed bekeken Supergirl zal twintig afleveringen krijgen. Supergirl krijgt er een vrouwelijke schurk bij. Chasing Life actrice Italia Ricci (foto) gaat Siobjan Smythe, a.k.a. the Silver Banshee spelen.

  Top Gear
  - Chris Evans wordt de nieuwe presentator voor het 23ste seizoen van Top Gear die op 5 mei 2016 van start zal gaan.

  Vernieuwde Series
  Big Freedia: Queen of Bounce
  - Fuse heeft de originele serie Big Freedia: Queen of Bounce vernieuwd. Big Freedia: Queen of Bounce krijgt een vijfde seizoen en zal in 2016 van start gaan.

  Blood and Water
  - De Chinees/Canadese misdaadserie Blood and Water krijgt een tweede seizoen van Omni. Het tweede seizoen zal in 2016 worden uitgezonden.

  Chewing Gum
  - De Britse komedieserie Chewing Gum is vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede seizoen zal door E4 in 2016 worden uitgezonden en zal zes afleveringen van elk 30 minuten krijgen.

  DCI Banks
  - De populaire misdaadserie DCI Banks van ITV is vernieuwd met een zesde seizoen. DCI Banks met Stephen Tompkinson in de hoofdrol zal terugkeren in het meest venijnige seizoen tot nu toe. Het filmen begint begin 2016 in de verbluffend mooie provincie Yorkshire en het zesde seizoen zal zes afleveringen krijgen.

  Gigolos
  - ’The boys are back in town!’ zo kondigde Showtime het nieuwe seizoen van de sexy ongescripte serie Gigolos aan. Op donderdag 17 maart 2016 zal het nieuwe zesde seizoen van acht half uur afleveringen van start gaan.

  Hollywood Game Night
  - De NBC serie Hollywood Game Night, gepresenteerd door tweevoudig Emmy Award winnaar Jane Lynch, keert op dinsdag 5 januari terug met een vierde seizoen. Eva Longoria, Geena Davis, Taye Diggs, Laverne Cox, Tony Hale, Melissa Etheridge, Abby Wambach, Marlon Wayans, Kesha, Florida Georgia Line en Al Michaels zullen alle meedoen aan de Party Games.

  Ordinary Lies
  - Na maanden van speculatie heeft BBC One eindelijk duidelijkheid gegeven over het lot van de dramaserie Ordinary Lies. De serie is vernieuwd en het filmen van Ordinary Lies zal in 2016 van start gaan.

  Samurai Jack
  - Jack is Back! Zo kondige Adult Swim aan dat de animatieserie Samurai Jack na tien jaar terugkeert op de televisie. Cartoon Network was in 2014 na vier seizoenen klaar met Jack, maar Adult Swim was duidelijk nog niet klaar. Zij hebben Samurai Jack een vijfde seizoen gegeven om in 2016 tijdens het Adult Swim’s Toonami block terug te keren. Zie hieronder de uitermate korte teaser video:


  Star Wars Rebels
  - De animatieserie van Disney XD, Star Wars Rebels krijgt een derde seizoen die in 2016 van start zal gaan.

  The Apprentice UK
  - BBC One heeft The Apprentice UK vernieuwd met een twaalfde seizoen. Lord Sugar heeft het nieuws bevestigd en het twaalfde seizoen zal in 2016 uitgezonden worden, zie hier onder de tweet van Lord Sugar met de oproep voor kandidaten:

  The Art of More
  - Crackle heeft de dramaserie The Art of More vernieuwd met een tweede seizoen. Het filmen van het tiendelige tweede seizoen zal begin 2016 van start gaan. Crackle's algemeen directeur Eric Berger zei: “Als onze meest ambitieuze serie tot nu toe, is The Art of More een merk-definiërende dramaserie dat tot de Crackle missie spreekt als een thuis voor must-see originele inhoud. De succesvolle uitvoering van de serie is in een korte tijd het bewijs dat een ongelooflijke team er achter zit die ons publiek dieper in een wereld meeneemt waar er nog veel meer verhaal is te vertellen."

  The Fosters (2013)
  - Freeform (ABC Family) heeft de populaire dramaserie The Fosters (2013) al vroeg vernieuwd met een vierde seizoen. Het vierde seizoen zal in de zomer van 2016 van start gaan.

  Those Who Can't
  - TruTV heeft de komedieserie Those Who Can't vernieuwd met een tweede seizoen, terwijl het eerste seizoen pas op donderdag 11 februari in première gaat. Those Who Can't volgt drie amokmakers leraren gespeeld door de serie bedenkers; Adam Cayton-Holland, Andrew Orvedahl en Ben Roy. Het tweede seizoen van dertien afleveringen zal later in 2016 van start gaan.

  Uncle
  - BBC Three heeft de komedie favoriet Uncle vernieuwd met een derde seizoen. Nick Helm and Elliot Speller-Gillot zullen ook in het derde seizoen Andy en Nick gaan spelen. Het derde seizoen krijgt zeven afleveringen van elk 30 minuten.

  You're the Worst
  - FXX heeft de komedieserie You're the Worst vernieuwd met een derde seizoen, Het derde seizoen zal in 2016 te zien zijn bij FXX.

  Nieuwe Series
  Rambo: New Blood
  - FOX en Sylvester ‘Sly’ Stallone hebben hun handen ineen geslagen om de films via een televisieserie weer nieuw leven in te blazen. Rambo: New Blood gaat de nieuwe serie heten en John Rambo en zoon J.R. zullen daar een rol in gaan spelen.

  Columns
  De Onbekende Seriekijker
  - Deze week weer een nieuwe De Onbekende Seriekijker. Dit keer hebben wij Javelin gevraagd naar welke series hij kijkt en waar, wanneer en met wie hij dan kijkt.

  Datums
  Agent Carter
  - De start van het tweede seizoen van is twee weken uitgesteld. Het tweede seizoen zal nu op 19 januari van start gaan bij ABC.

  American Horror Story: Hotel
  - De hitserie American Horror Story: Hotel met Lady Gaga is binnenkort te zien op FOX NL. Klik hier om er alles over te kunnen lezen.

  CBS
  - CBS heeft het winterschema bekend gemaakt, maar helaas geen nieuws over Person of Interest. Klik hier als je het schema wilt nalezen.

  Love & Hip Hop
  - Het zesde seizoen van de realityserie Love & Hip Hop gaat op maandag 14 december 2015 van start. En VH1 heeft ook een super trailer van het zesde seizoen uitgebracht, zie hieronder:


  Marco Polo
  - De special Marco Polo: One Hunderd Eyes over hoe Hundred Eyes bij Kablai Khan terecht is gekomen en die het verhaal vertelt vanuit de kant van de monnik gaat op zaterdag 26 december in première bij Netflix. Bekijk hieronder de video:  Ripper Street
  - Amazon heeft de serie Ripper Street overgenomen van BBC America. En Amazon had ook meteen twee nieuwe seizoenen besteld van Ripper Street. De eerste van de twee seizoenen zal op 15 januari van start gaan bij Amazon. Dat betekend het eerste seizoen voor Amazon en het vierde seizoen voor Ripper Street.

  Scream Queens
  - In december kun je op FOX Nederland kijken naar de horrorkomedie Scream Queens. Scream Queens met Scream Queens Jamie Lee Curtis gaat op 15 december 2015 om 20.00 in première bij FOX NL.

  The Biggest Loser
  - NBC heeft aangekondigd dat hun realityserie, waarin deelnemers zoveel mogelijk gewicht moeten verliezen, op maandag 4 januari 2016 terug zal keren. Het zeventiende seizoen van The Biggest Loser zal ook een nieuwe look en uitstraling krijgen en een nieuwe presentator, Bob Harper zal Alison Sweeney gaan vervangen.

  The Muppets
  - The Muppets komt terug op de Nederlandse televisie. Veronica gaat de mockumentary The Muppets vanaf 27 december uitzenden.

  The X Files
  - Goed nieuws voor alle The X Files fans die niet willen of kunnen streamen en/of downloaden, FOX Nederland gaat de serie The X Files vanaf 28 januari 2016 uitzenden in Nederland.

  TNT
  - TNT heeft aangekondigd dat hun misdaadseries Major Crimes en Rizzoli & Isles in februari 2016 zullen terugkeren.

  Kijkcijfers
  Week 48
  - Klik hier voor de kijkcijfers van 23 november tot en met 29 november.

  Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten
  Hallmark
  - Er was deze week was er goed nieuws en slecht nieuws voor de fans van de series van Hallmark. Debbie Macomber's Cedar Cove is gecanceld en When Calls the Heart krijgt een twee uur durende special.

  Overlijdensberichten
  Thom Thomas
  - Thom Thomas schrijver voor toneel, televisie en film is woensdag in Los Angeles overleden aan acute leukemie. Thomas heeft afleveringen geschreven voor Hill Street Blues, Tales of the Gold Monkey, Hotel en A Year in the Life. Als acteur heeft hij een klein rolletje gehad in de serie Great Preformances. Thom Thomas is 80 jaar geworden, R.I.P.

  Yoka Berretty
  - Actrice Yoka Berretty is na een val van de trap aan complicaties overleden. Yoka werd bekend door onder andere Zo is het toevallig ook nog eens een keer, De Dageraad, Eindeloos Leven en Baantjer. De dochter van Yoka vertelde: “ Ze heeft een mooi, intens en vol leven geleid. Het was een sterke vrouw." Johanna Ernistina Petrusa Meijeringh is 87 jaar geworden, R.I.P.

  Overzichten
  December
  - Welke series starten wanneer in december en welk seizoen begint dan bij welk netwerk, kabelzender of streamingdienst. We hebben het hier netjes op een rijtje gezet.

  Prijsvragen
  - Tot 7 december kun je kans maken op de onderstaande serie:

  1992
  - Klik hier als je kans wil maken op het eerste seizoen van 1992.

  - Tot 9 december kun je kans maken op de onderstaande series:

  Falling Skies
  - Klik hier als je kans wil maken op het vierde seizoen van Falling Skies.

  Jane the Virgin
  - Klik hier als je kan wil maken op het eerste seizoen van Jane the Virgin.

  -Tot 10 december kun je kans maken op de onderstaande series:

  Law & Order: Special Victims Unit
  - Klik hier als je kans wilt maken op het zestiende seizoen van Law & Order: Special Victims Unit.

  Zo, ik heb de cadeautjes uitgepakt en het is nu even genieten van de rust voordat de kerstvakantie losbarst. Nu maar hopen op een witte kerst. Ga jij deze week de kerstboom opzetten? Bij ons staat hij al! Ik ga dus eens kijken welke serie ik tijdens de winterstop kan ga binge-watchen, heb er nog genoeg te zien. Graag wil ik via deze weg vragen of jullie ons kunnen tippen als je iets weet van start- of premièredatums op de Nederlandse televisie (NPO1, 2 en 3 en alle commerciële omroepen inclusief FOX NL) van diverse binnenlandse of buitenlandse series. Dus heb jij op twitter, facebook, internet of televisie een datum voorbij zien komen? Tip het nieuwsteam, alvast bedankt. Voor nu een rustige week en tot de volgende keer.

  Met overzichtelijke rustige groet,

  Mandy
  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (8)

  avatar_anonymous
  07 dec 2015 18:45 -
  Outlander seizoen twee... Laat maar komen. Op het moment dat Jamie weer op mijn tv verschijnt, dat is pas pakjesavond ;)
  Reageer
  avatar_Mandy1966
  07 dec 2015 19:38
  Haha, met zijn kilt mag hij wel een beschuitje komen eten.
  Reageer
  avatar_anonymous
  07 dec 2015 20:56 -
  Het gedeelte van Hunderd Eyes, is dat 1 aflevering, of wordt dat ook een serie?
  Reageer
  avatar_Mandy1966
  07 dec 2015 22:04
  Hunderd Eyes is een special
  Reageer
  avatar_Mackey
  07 dec 2015 22:48
  En wat is een special?
  Reageer
  avatar_Mackey
  07 dec 2015 22:51
  Hundred eyes is een 1-uur durende aflevering
  Reageer
  avatar_Mandy1966
  08 dec 2015 07:55
  Special: zeer speciale aflevering. Een aflevering van een tv-serie dat zich richt op serieuze, aparte onderwerpen of een enkel onderwerp.
  Reageer
  avatar_tweemaalh
  08 dec 2015 08:44 -
  Tof dat Ripper Street weer gaat beginnen. Ik heb er weer zin in.
  Reageer

  Laatste nieuws

  Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
  Vandaag, 14:00
  Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.
  Vandaag, 13:00
  5
  Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.
  Vandaag, 12:00
  Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
  Gisteren, 14:00
  7
  MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
  Gisteren, 13:00
  Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
  Gisteren, 09:00