Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The X Files bij FOX in Nederland

De fans van The X Files hoeven niet lang te wachten voordat Mulder en Scully in Nederland te zien zijn. FOX heeft aangekondigd dat slechts dagen na de officiële start van het tiende seizoen op 24 januari 2016 bij FOX, Nederlandse kijkers The X Files kunnen zien bij FOX NL. Op donderdag 28 januari start FOX NL met een dubbele afleveringen die in Amerika in twee dagen wordt uitgezonden. Een week voordat The X Files weer van start zal gaan zal FOX de eerste The X Files film uitzenden als opwarmertje.

Voor nu zal het tiende seizoen een event-serie zijn met slechts zes afleveringen. Een deel van de originele cast, zoals Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson), keren terug. Ook bedenker en producent Chris Carter is er weer bij. Net als Cigarette Smoking Man (William B. Davis) en Walter Skinner (Mitch Pileggi). Of dit tiende seizoen meteen ook het laatste seizoen zal zijn is niet geheel duidelijk want onder andere Duchovny heeft aangegeven wel in te zijn voor meer. Het eerste seizoen ging in 1993 in première en had gemiddeld 12 miljoen kijkers. Het negende en toen laatste seizoen was goed voor 9,10 miljoen kijkers gemiddeld en eindigde op 19 mei 2002 met 13,25 miljoen kijkers.

"The Truth is Still Out There" blijkt wel uit het feit dat Chris Carter niets aan de leader en begin tune heeft veranderd. De eerste aflevering zal beginnen met een stukje geschiedenis. Mulder staat stil bij zijn eigen historie en geeft een overzicht van ufowaarnemingen. Na de, dus onveranderde, legendarische leader en begin tune volgen beelden van een neergestorte ufo, een alien en een meisje dat zegt dat zij diverse keren door buitenaardse wezens zwanger is gemaakt. Werk genoeg dus voor Scully en Mulder.

Verheug jij je op het tiende seizoen van The X Files?

Mitch Pileggi, David Duchovny, Gillian Anderson en William B. Davis
Vorige aflevering
My Struggle IV
My Struggle IV
11x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_KE1992
02 dec 2015 12:07 -
Weten jullie ook of het op de Vlaamse FOX komt?
Reageer
avatar_Mandy1966
02 dec 2015 12:14
Helaas, daar heb ik niets over kunnen vinden op de Belgische website van FOX.
Reageer
The X Files