Ripper Street

7.8 / 10
52 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
5seizoenen/37afleveringen/2012 - 2016 
NetwerkPrime Video
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:52 min20122016 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Prime Video
Ripper Street is een Britse misdaadserie van de zender Amazon (voorheen BBC America). De serie ging in première op 30 december 2012.

Een crime-drama, gesitueerd in de East End van Londen in 1889, tijdens de nadagen van de "Ripper" moorden. De beruchte H-divisie - het politiebureau uit de hel, is belast met het handhaven van de orde in de chaotische straten van Whitechapel. De serie handelt over de mensen die niet alleen trachten hun leven weer op te pikken vanuit de erfenis die de Ripper achterliet, misdaden die niet alleen hun levens voorgoed hebben veranderd, maar ook het weefsel van hun stad. De rechercheurs proberen licht te brengen in de donkere wereld die ze bewonen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 7
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 6
Seizoen 5

Populaire reacties (13)

avatar italklaas
10
16 maa 2017
Allemachtig, wat een fantastische serie. Ik heb nog nooit eerder een 10 gegeven, maar dit is dus de eerste. Ik kon nergens een fout vinden. Een prachtig verhaal (grotendeels op waarheid berust), fantastische acteurs, mooie kleding en dan nog die oude stadsbeelden. Alles leek echt, alsof je zo terug kwam in het verleden. In 3 dagen alles gekeken. Jammer dat het voorbij is. Een aanrader.
avatar anonymous
-
27 aug 2015
Yeah, het is een gave serie met een goede verhaal met sterke personages en zeer goede acteerprestaties, jammer dat soort series beeindigd worden i.p.v. van die boutprogramma's zoals The Voice en Britain's got Bullshit... Dat zegt wel iets over gemiddelde kijkers..

Vergelijkbare series

Whitechapel
4 stemmen
Homeland
3 stemmen
Copper
3 stemmen
The Alienist
2 stemmen
Ripper Street