Ripper Street

7.9 / 10
52 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
5seizoenen/37afleveringen/2012 - 2016 
NetwerkAmazon
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:52 min20122016 (Beëindigd)
Genres:MisdaadDrama
Netwerk:Amazon
Ripper Street is een Engelse misdaad-/dramaserie van de zender Amazon (voorheen BBC America). De serie ging in première op 30 december 2012.

Een crime-drama, gesitueerd in de East End van Londen in 1889, tijdens de nadagen van de "Ripper" moorden. De beruchte H-divisie - het politiebureau uit de hel, is belast met het handhaven van de orde in de chaotische straten van Whitechapel. De serie handelt over de mensen die niet alleen trachten hun leven weer op te pikken vanuit de erfenis die de Ripper achterliet, misdaden die niet alleen hun levens voorgoed hebben veranderd, maar ook het weefsel van hun stad. De rechercheurs proberen licht te brengen in de donkere wereld die ze bewonen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 4
0 / 7
Seizoen 5
0 / 6

Recensies (5)

Ripper Street - Seizoen 5

8.5

Ripper Street - Seizoen 3

9.5

Nieuws (36)

In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
za 30 mei
1
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
za 30 mei
White Lines, geschreven door La Casa de Papel bedenker Alex Pina, verschijnt in mei op Netflix. De streamingdienst heeft de trailer van de serie gedeeld.
do 23 april
1

Populaire reacties (13)

10
16 mrt 2017
Allemachtig, wat een fantastische serie. Ik heb nog nooit eerder een 10 gegeven, maar dit is dus de eerste. Ik kon nergens een fout vinden. Een prachtig verhaal (grotendeels op waarheid berust), fantastische acteurs, mooie kleding en dan nog die oude stadsbeelden. Alles leek echt, alsof je zo terug kwam in het verleden. In 3 dagen alles gekeken. Jammer dat het voorbij is. Een aanrader.
9.4
13 jun 2015
Super goeie serie, heb eindelijk de subtitles binnen van seizoen 3.
Seizoen 1 & 2 was "binge watching" voor mij...!!
Geweldige kostuums ook.
En alle karakters spelen op hun best. Engelse acteurs kunnen er wat van.
This is real tv, man.

Vergelijkbare series

Whitechapel
4 stemmen
Homeland
3 stemmen
Copper
3 stemmen
The Alienist
2 stemmen