Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Goed en slecht nieuws voor Hallmark seriefans

Laten we beginnen met het slechte nieuws. Hallmark heeft de serie Debbie Macomber's Cedar Cove gecanceld, er zal geen vierde seizoen komen van de dramaserie met Andie MacDowell als Judge Olivia Lockhart in de hoofdrol. Hallmark kwam met de volgende verklaring: “Debbie Macomber's Cedar Cove was de eerste serie die we lanceerden op de Hallmark Channel, en wij zijn ongelofelijk trots op de prachtige drie seizoenen. Het was een eer om de vriendelijkheid, het medeleven en de moed van het verhaal van Debbie Macomber te mogen laten zien. (…) Ondanks dat we geen vierde seizoen gaan maken van Debbie Macomber's Cedar Cove zullen Andy MacDowell en de Chedar Cove cast altijd deel uit blijven maken van onze familie (…).” Zie de tweet hieronder:

Nu voor het goede nieuws, de western-dramaserie When Calls the Heart zal een twee uur durende special krijgen, een “holiday-event” serie op 26 december 2015. When Calls the Heart is gebaseerd op het gelijknamige boek van Janette Oke. When Calls The Heart draait om Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), een jonge onderwijzeres die gewend raakt aan haar leven tussen de hogere standen. Na een explosie in een mijn vlakbij krijgt het leven een geheel andere wending. De special zal op zaterdag 26 december vanaf 20.00 te zien zijn bij Hallmark. Zie de trailer van de special onderaan dit bericht.

Ben jij blij met de special van When Calls the Heart? Vind jij het jammer dat Debbie Macomber's Cedar Cove gecanceld is?

Video on youtube
Vorige aflevering
Getting to Know You: Part Two
Getting to Know You: Part Two
03x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_winthoos
06 dec 2015 14:30 -
Heel jammer. Prachtige serie.
Reageer
Debbie Macomber's Cedar Cove