Ordinary Lies

7.3 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2015 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:58 min2015 - heden
Genres:Drama
Netwerk:BBC One
Ordinary Lies is een Engelse dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 17 maart 2015.

Ordinary Lies speelt zich af op de werkvloer en in de kantoren van een motor showroom en vertelt het verhaal van hoe wanhoop kan leiden tot drastische oplossingen, zelfs in de meest alledaagse werkplekken. We volgen een gewone groep collega's en vrienden, waarbij de geestige drama het buitgewone onthult. Geleidelijk aan worden de individuele leugens en geheimen ontrafelt, die leiden tot levensschokkende gevolgen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ordinary Lies.

Nieuws (6)

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
12 jun 2018
Deze week is het vooral uitkijken naar de nacht van zondag op maandag, want dan start wereldwijd het nieuwe seizoen van Game Of Thrones. Vlamingen kunnen hiervoor terecht bij Prime Series. Enkele andere tips zijn het...
11 jul 2017
Bij deze wil ik alle bezoekers van MijnSerie het beste wensen voor dit nieuwe jaar. Na een ongewilde korte onderbreking ga ik jullie voortaan wekelijks op de hoogte brengen van de startende oude en nieuwe series die...
2 jan 2017
1

Populaire reacties (1)

8
16 aug 2015
Even doorkijken, maar wordt per aflevering beter als je iets meer in het verhaal zit! En dan laat het je niet meer los, kortom een uitstekende serie waarvan ik hoop dat er nog meer komt!

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem