Maestro (NL)

8,0 / 10
60 min
Muziek, Reality
Volg deze serie
8,0 / 10
5seizoenen/41afleveringen/2012 - heden
NetwerkAVROTROS
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2012 - heden
Genres:MuziekReality
Netwerk:AVROTROS
Maestro (NL) is een Nederlandse realityserie van de zender AVRO. De serie ging in première op 8 november 2012.

In dit televisieprogramma strijden acht BN’ers, met een passie voor klassieke muziek, om de titel ‘Maestro’. Ze gaan de uitdaging aan om zich in acht weken te ontwikkelen tot dirigent van het symfonieorkest Holland Symfonia. Presentator van het programma is Frits Sissing.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 9
Seizoen 4
0 / 8
Seizoen 5
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Maestro (NL).

Nieuws (9)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
21 okt 2019
Oktober heeft een bomvolle agenda, nieuwe series en series die weer van start gaan. Bijna elke dag van oktober heeft wel een start of première. Goliath, Big Mouth, The Walking Dead, Meisje van plezier en BoJack Horseman zijn er maar een paar.
28 sep 2019
Ook voor de maand februari hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
30 jan 2019