Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vanaf 15 december op FOX NL: Scream Queens

Is horror jouw favoriete genre? Dan zit je deze komende wintermaanden goed bij FOX NL. Op de maandagavond kijk je vanaf 7 december naar een gloednieuw seizoen van American Horror Story en op de dinsdagavond vanaf 15 december om 22.00 uur komt daar de komische horrorserie Scream Queens bij. Genoeg te zien voor seriekijkers die willen griezelen tijdens de feestdagen én daarna.

Scream Queens is van dezelfde makers als American Horror Story, maar toch zijn de twee series moeilijk met elkaar te vergelijken. Waar de nieuwe serie Scream Queens zich richt op het komische gehalte en de mooie mensen, gaat het er bij het langlopende American Horror Story veel bloediger en vaak lelijker aan toe. In het eerste seizoen van Scream Queens draait het allemaal om de meiden van Kappa House. Een moordenaar, gekleed in een duivels gewaad, maakt in iedere aflevering een nieuw slachtoffer. Iedereen is verdacht, maar tegelijkertijd ook het volgende potentiële slachtoffer.

In de serie spelen onder anderen Emma Roberts, Keke Palmer, Lea Michele, Jamie Lee Curtis en Oliver Hudson hoofdrollen. Ariana Grande en Nick Jonas maken hun opwachtig als gastpersonages.
Vorige aflevering
Drain the Swamp
Drain the Swamp
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Scream Queens