Agent Carter

7.7 / 10
42 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/18afleveringen/2014 - 2016 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Disney+
Looptijd:42 min20142016 (Beëindigd)
Netwerk:ABC
Marvel's Agent Carter is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender ABC. De serie ging in première in 2014.

Agent Carter vertelt het verhaal van Peggy Carter. Het is het jaar 1946 en Peggy Carters werk en leven verandert wanneer de mannen terugkeren na gediend te hebben in de Tweede Wereldoorlog. Peggy werkt voor de geheime dienst SSR (Strategic Scientific Reserve) en zij probeert haar administratieve werkzaamheden te combineren met de geheime missies die zij krijgt van Howard Stark. Peggy worstelt ook met haar leven als vrijgezelle vrouw in Amerika en het verlies van de liefde van haar leven, Steve Rogers.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (2)

Agent Carter - Seizoen 2

9

Agent Carter - Eerste aflevering

9

Nieuws (41)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
21 mrt 2020
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
1 feb 2019
2
De Amerikaanse schrijver en stripauteur Stan Lee is overleden. Dat heeft zijn dochter bekendgemaakt. Lee had de afgelopen tijd een zwakke gezondheid.
14 nov 2018
3

Populaire reacties (6)

8
07 jan 2015
Eerste twee afleveringen waren erg goed naar mijn mening. Zeker een goede vervanging van Agents of Shield, dat in maart pas weer verder gaat.
7
07 feb 2015
Zelfs voor mensen die geen fan van Agents of Shield waren, is Agent Carter een aanrader en voor fans van de Marvel Cinematic Universe is het een must watch. ;)