The Art of More

7.7 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
7.7 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2015 - heden
NetwerkCrackle
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2015 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Crackle
The Art of More is een Amerikaanse dramaserie van de zender Crackle. De serie ging in première op 19 november 2015.

De serie volgt een jonge man van middeklasse, Graham Connor, gespeeld door Christian Cooke, die zijn weg vindt naar deze exclusieve wereld door connecties te exploiteren met oudheden-smokkelringen waaraan hij als soldaat in Irak werd blootgesteld. Cary Elwes schittert als Arthur Davenport, een slimme en excentrieke verzamelaar van kunst en illegale antiquiteiten van wereldklasse die Connor mentor is. Quaid speelt charismatische onroerend goed haai / verzamelaar Samuel Brukner. Kate Bosworth speelt Roxanna Whitney, dochter van de CEO van een van de twee oorlogvoerende veilinghuizen en een toonaangevende accountmanager.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Art of More.

Nieuws (6)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
13 mei 2019
2
Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
7 aug 2018
1
Vlaamse televisiekijkers die in het bezit zijn van een Play More-abonnement kunnen al beginnen met uitkijken naar de nacht van zondag op maandag, want dan kunnen ze samen met de Amerikaanse tv-kijkers rechtstreeks...
16 mei 2017
1

Vergelijkbare series