Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Rambo: New Blood, FOX en Stallone slaan handen ineen

Rambo: New Blood, FOX en Stallone slaan handen ineen

Rambo komt terug, FOX en Sylvester Stallone hebben een deal gesloten om de geknakte maar ijzersterke Vietnam-veteraan John Rambo op het kleine scherm terug te brengen. Rambo: New Blood moet, als televisieserie, weer nieuw leven blazen in de film-franchise Rambo. De serie gaat waarschijnlijk John Rambo (Stallone) en zijn zoon J.R. die ex-Navy Seal is, volgen.

Scenarist Jeb Stuart (Die Hard, The Fugitive) zal de scripts van een onbekend aantal afleveringen gaan schrijven. Entertainment One en Millennium Films zullen samen met FOX en Stallone de serie Rambo: New Blood gaan produceren. De geplande vijfde film Rambo: Last Blood is als gevolg van deze deal voorlopig uitgesteld. De Rambo-serie zit al twee jaar in de pen, maar nu pas gaat Stallone zich er actief mee bemoeien.

Geschiedenis: Sylvester Stallone heeft in de jaren ’80 de legendarische Vietnam-veteraan gestalte gegeven in drie films. First Blood (1982), Rambo: First Blood Part II (1985) en Rambo III (1988). Wereldwijd hebben de drie films meer dan 600 miljoen dollar opgebracht. In 2008 besloot Stallone nog één keer de onverslaanbare John Rambo op het witte doek te brengen. Dat leverde hem geen windeieren met een wereldwijde opbrengst van meer dan 113 miljoen dollar.

“They drew first blood, not me…”

Het verhaal van de eerste Rambo: First Blood gaat over ex-commando en oorlogsveteraan John James Rambo die naar Hope, Washington gaat om zijn enige levende vriend uit de Vietnamoorlog op te zoeken. Als deze dood blijkt te zijn, begint Rambo doelloos over straat te zwerven. Hij komt in aanraking met de licht paranoïde stadssheriff Will Teasle (Brian Dennehy, Hunter), en wordt zonder goede reden door hem gearresteerd. Wat er daarna gebeurd is zeer makkelijk gezegd, de hel breekt los in het slaapstadje Hope.

Sylvester Stallone
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (11)

heplam
heplam 3 december 2015, 14:07
Ok deze sla ik dus nu al over. heb totaal niks met de films dus dan zal de serie me ook niet kunnen boeien
Petertjuh4
Petertjuh4 3 december 2015, 17:03
Mee eens
KE1992
KE1992 3 december 2015, 18:15
Ze zullen gedacht hebben: "Zullen we eens een serie van een bekende film maken?"
Gebrek aan inspiratie daar in Amerika, eigenlijk wel triestig...
ThomasNL92
ThomasNL92 3 december 2015, 18:55
Iedereen mag ontevreden zijn, maar Rambo is back!
ThomasNL92
ThomasNL92 3 december 2015, 18:57
Ojah, het is trouwens Dennehy en niet Gennehy
Arjensky
Arjensky 3 december 2015, 18:59
Ik ben vooral benieuwd naar de diepzinnige dialogen.
thales
thales 4 december 2015, 12:25
Hier heb ik maar 1 woord voor: Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :-)
anonymous
anonymous 4 december 2015, 16:18
Ik hoop wel dat FOX het dan gaat uitzenden op FX, dan is er net iets meer mogelijk qua uitzenden. Op FOX zelf krijg je toch een Rambo Light.
gumstarr
gumstarr 4 december 2015, 17:58
Fargo komt met de aflevering dichterbij één van de beste series ooit, maar verder zijn series met een grotere filmbroer, wat mij betreft, nog niet echt een doorslaand succes gebleken. 12 Monkeys, From Dusk Till Dawn. Limitless, Minority Report, het is op z'n zachtst gezegd matig te noemen. Wel interessant om eens na te denken van welke film je wel een serie zou lusten. Ik ga voor Pulp Fiction. Of Fight Club. Of American History X.
razorlord
razorlord 7 december 2015, 00:33
Dont fuck with Rambo..!! :)
Mvandormolen
Mvandormolen 4 januari 2016, 16:55
Ach, de jaren tachtig brachten veel goeds. Nu op tv . "I'm your worst nightmare" Ik ben benieuwd.
Log in om een reactie achter te laten