Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Star Wars Rebels

De animatieserie van Disney XD, Star Wars Rebels, heeft een derde seizoen gekregen. Marc Buhaj, senior vicepresident programmering en algemeen manager bij Disney XD zei het volgende over de vernieuwing: “We zijn er trots op om ons publiek een derde seizoen van Star Wars Rebels te mogen geven, een serie die resoneert bij de verschillende generaties. Het creatieve team achter de serie levert steeds briljant werk en maakt de belangrijke beginselen, wat de fans ook verwachten, steeds weer waar, waarbij de Star Wars-eigenschappen zoals avontuur, hoop en de strijd tussen goed en kwijt voorop staan."

Star Wars Rebels speelt zich veertien jaar na Star Wars; Revenge of the Sith en vijf jaar voor Star Wars: A New Hope af. Het is een donkere tijd in het sterrenstelsel en de keizerlijke troepen heersen met ijzeren vuist. Een klein clubje rebellen is dapper genoeg om de strijd aan te gaan tegen het machtige keizerrijk. Samen nemen de rebellen het op tegen gevaarlijke tegenstanders, beleven spannende avonturen en ontpoppen zich tot de grootste helden. Maak kennis met Ezra, Kanan, Hera, Zeb, Sabine en de altijd mopperende en luie droid Chopper.

En nu heel binnenkort de zevende Star Wars film in de bioscopen gaan draaien is het niet vreemd dat Star Wars Rebels een derde seizoen gaat krijgen. Het eerste seizoen van Star Wars Rebels ging op 13 oktober 2014 in première en telde dertien afleveringen. Gemiddeld stemden 680.000 kijkers af op Star Wars Rebels tijdens het eerste seizoen. Het tweede seizoen startte op 14 oktober 2015 en is op dit moment nog in volle gang. Hoe veel afleveringen het tweede seizoen gaat krijgen is nog niet duidelijk. Tijdens de zeven afleveringen van het tweede seizoen keken gemiddeld 460.000 kijkers.

Star Wars Rebels is genomineerd voor diverse prijzen en heeft er inmiddels twee mogen verzilveren tijdens de 2014 BTVA Awards. Het derde seizoen van Star Wars Rebels zal in 2016 van start gaan. Kijk jij naar alles van Star Wars?

Vorige aflevering
Family Reunion - and Farewell (2)
Family Reunion - and Farewell (2)
04x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Star Wars Rebels