Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Muppets eind november bij Veronica

Fans van The Muppets hebben niet heel lang hoeven te wachten. The Muppets ging op 22 september 2015 in première bij ABC en op acht december wordt aflevering tien uitgezonden. Op vrijdag 27 november 2015 om 21:05 uur zal Veronica The Muppets in Nederland gaan uitzenden.

The Muppets lijkt niet meer, in uitvoering, op de oude The Muppet Show uit de jaren ’70. The Muppets is nu een mockumentary (fictieve documentaire die veel humor bevat) en volgt The Muppets in hun dagelijks werk- en privéleven. Miss Piggy en Kermit zijn uit elkaar maar alle Muppets zijn vertegenwoordigd in de nieuwe late-night talkshow van Miss Piggy (Up Late with Miss Piggy) zowel voor als achter de camera. Kermit is uitvoerend producent van de nieuwe talkshow en probeert net als in The Muppet Show alles in goede banen te leiden.

The Muppets heeft inmiddels drie afleveringen erbij gekregen van ABC, wat het totaal nu op zestien afleveringen brengt. Aflevering één van The Muppets had iets meer dan negen miljoen kijkers gemiddeld. Maar inmiddels zijn de kijkcijfers meer dan gehalveerd aflevering negen had slechts 3,78 miljoen kijkers gemiddeld. Maar gemiddeld kijken er nog bijna vijf miljoen kijkers, of dat genoeg is voor een vernieuwing met een tweede seizoen blijft afwachten.

Ga jij kijken naar The Muppets bij Veronica?

Miss Piggy en Kermit the Frog
Vorige aflevering
Because…Love
Because…Love
01x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Muppets