Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen voor The Fosters (2013)

Goed nieuws voor de fans van The Fosters (2013), want ABC Family heeft groen licht gegeven aan een vierde seizoen van de populaire dramaserie, waarin een gecombineerde familie met twee moeders centraal staat. The Fosters begint eind januari aan het tweede deel van haar derde seizoen, maar heeft nu al het volste vertrouwen van het netwerk gekregen om nog één jaar langer door te mogen.

‘’We hebben zoveel meer verhalen over The Fosters-familie te vertellen. Deze geweldige karakters hebben zich in ons leven gewrongen en hebben zoveel mensen weten te inspireren, van de bruiloft van Stef en Lena tot de adoptie van zowel Callie en Jude.’’, zegt ABC Family-president Karey Burke in een verklaring.

The Fosters (2013) begon in juni 2013 en trekt wekelijks ruim één miljoen kijkers naar het netwerk. Ook critici zijn lovend over de dramaserie. Tot nu toe zijn er 52 afleveringen uitgezonden, maar door de order voor een vierde seizoen komen de honderd afleveringen steeds dichterbij.

Het nieuwe seizoen van The Fosters (2013) gaat in de zomer van 2016 van start op Freeform, de naam die ABC Family vanaf 1 januari 2016 zal gaan hanteren.

Vorige aflevering
Where the Heart Is
Where the Heart Is
05x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Fosters (2013)