Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 03

Inhoud

  Ook in de week van 18 tot en met 24 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 03-2021.

  Serienieuws

  Casting Nieuws


  Drie actrices toegevoegd aan cast Succession


  Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.

  Castingnieuws voor derde seizoen Titans (2018)


  Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.

  Datums


  Outlander seizoen vijf binnenkort op Netflix


  Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.

  Laatste seizoen Supernatural binnenkort op Amazon


  Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.

  Geen Arrowverse crossover en première The Flash (2014) uitgesteld


  De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.

  Trailer voor laatste afleveringen tiende seizoen The Walking Dead


  Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.

  The Muppet Show binnenkort te zien bij Disney+


  Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.

  Miniserie Years and Years binnenkort te zien bij Amazon


  Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.

  Gecancelde Series


  Year of The Rabbit


  Ongeveer elf maanden geleden werd de komedieserie Year of The Rabbit venieuwd met een tweede seizoen. Maar nu is die beslissing teruggedraaid. De serie is gecanceld, maar er wordt wel naarstig gezocht naar een nieuw huis voor Detective Inspector Eli Rabbit en zijn team.

  Er komt een eind aan Peaky Blinders


  De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.

  Kijkcijfers Series


  Kijkcijfers Amerika van week 02


  Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 11 tot en met 17 januari 2021 in Amerika.

  Nieuwe Series


  The Beast Must Die zal te zien zijn bij AMC


  De nieuwe Britse mini-serie The Beast Must Die zal worden uitgezonden door AMC. Later dit jaar zal de serie bij zowel AMC als AMC+ in première gaan.

  Vernieuwde Series


  Saved By the Bell (2020)


  Peacock heeft de komedie Saved By the Bell (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De nummer één serie bij de NBCUniversal streamingdienst is de tweede serie de vernieuwd is. Eerder werd A.P. BIO al vernieuwd.

  Sistas


  BET heeft een derde seizoen besteld van Tyler Perry’s Sistas. Het is de best bekeken serie op de kabelaar. De vernieuwing komt nog voor de start van het tweede seizoen op 27 januari.

  Queen Sugar nu al vernieuwd met zesde seizoen


  Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.

  BBC en Amazon vernieuwen The Offenders al met een tweede seizoen


  De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.

  Snowpiercer nu al vernieuwd met een derde seizoen


  TNT heeft Snowpiercer vernieuwd met een derde seizoen, nog voordat het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie in première is gegaan.

  Bridgerton krijgt officieel een tweede seizoen


  Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.

  Algemeen nieuws

  Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


  CBS All Access gaat verder als Paramount+


  De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.

  Nominaties en Prijzen


  Nominaties 26ste Critics' Choice Television Award


  Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.

  MijnSerie nieuws

  Column


  Zo werkt Ziggo GO in combinatie met een VPN


  Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.

  De Onbekende Seriekijker: lisasanders


  Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.

  Populairste series


  Populairste series afgelopen week (03)


  Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

  Prijsvragen


  Maak kans op het tweede seizoen van Oogappels


  Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

  Maak kans op het derde seizoen van The Durrells


  Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Durrells. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
  *NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

  Prijsvraag antwoorden


  - Het antwoord op de prijsvraag van Arrow; De serie Arrow is geïnspireerd door de comics Green Arrow. Wie bedacht deze superheld? was Mort Weisinger en George Papp. Weetje: Green Arrow maakte zijn debuut in More Fun Comics nr. 73 in 1941. Green Arrow is in feite een moderne Robin Hood. Aanvankelijk was hij slechts een bij personage in veel strips, maar in de jaren werd zijn rol uitgebreider.

  - Het antwoord op de prijsvraag van Legacies; Legacies speelt zich voornamelijk af op een kostschool. Maar wie hebben The Salvatore Boarding School for the Young and Gifted opgericht? was Alaric Saltzman en Caroline Forbes. Weetje: De Salvatore Boarding School for the Young & Gifted is in 2019 opgericht door Alaric Saltzman en Caroline Forbes ; het werd gebouwd in plaats van het Salvatore Boarding House dat na de dood van Stefan aan Caroline werd geschonken door Damon Salvatore. Caroline en Alaric kozen ervoor om de school te openen voor ongetrainde heksen , weerwolven , vampiers en iedereen die door het bovennatuurlijke was getroffen. Ze runnen de school met hulp van Dorian Williams , die zijn ouders had verloren aan vampiers, en Jeremy Gilbert, die kort terugkeerde naar Mystic Falls. Enige tijd na de opening ontving de school een genereuze donatie van drie miljoen dollar van Klaus Mikaelson.

  Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

  Recensies


  Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


  Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

  Tips


  Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


  Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

  Vacatures


  Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


  De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

  Voor je Serieagenda


  Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van januari 2021 die in week 04 van start of in première zullen gaan.  -

  Maandag 25 januari


  De Shaq – Serie première (Eén)
  Costa Belgica – Serie première (VTM)
  20.30 – Hunted (NL) – Seizoen 6 (AVROTROS)
  Euphoria – Special (Ziggo)

  -

  Dinsdag 26 januari


  Uit De Kleren – Serie première (vtm 2)
  21.00 – Marcella – Seizoen 3 (ITV)
  21.30 – Dead Pixels – Seizoen 2 (E4)

  -

  Woensdag 27 januari


  Bonding – Seizoen 2 (Netflix)

  -

  Donderdag 28 januari


  Rehab Addict Rescue – Serie première (Discovery+)

  -

  Vrijdag 29 januari


  The Great Escapists – Serie première (Amazon)
  We Are: The Brooklyn Saints – Serie première (Netflix)
  21.00 – The Little Murders of Agatha Christie – Seizoen 4 (France 2)

  -

  Zondag 31 januari


  The Lady and the Dale – Serie première (HBO)
  20.15 – Polizeiruf 110 – Seizoen 50 (Das Erste)
  21.00 – 999: On the Frontline – Seizoen 5 (More4)
  23.00 – Desus & Mero (2019) – Seizoen 3 (Showtime)
  23.00 – Axios – Seizoen 4 (HBO)

  Met overzichtelijke groet

  Mandy
  Leuk?
  4
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst