Snowpiercer

7.6 / 10
46 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Snowpiercer nu al vernieuwd met een derde seizoen

TNT heeft Snowpiercer vernieuwd met een derde seizoen, nog voordat het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie in première is gegaan.

Over een aantal dagen gaat het tweede seizoen van Snowpiercer in première. De première van het eerste seizoen van Snowpiercer is de meest bekeken van TNT, daarmee sloeg de serie The Alienist uit 2018 van de troon. De serie wordt goed bekeken en waarschijnlijk verwacht het netwerk ook hoge kijkcijfers voor het tweede seizoen. TNT heeft namelijk besloten de serie al te vernieuwen met een derde seizoen.

Snowpiercer speelt zich zeven jaar nadat de wereld volledig is bevroren door een enorme ecologische ramp af. De serie draait om de overgebleven mensen, die proberen te overleven door hun leven door te brengen in een enorme trein die constant rondjes rijdt over de aarde. Snowpiercer is gebaseerd op de gelijknamige film en graphic novel.


Vorige aflevering
Into the White
Into the White
02x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Megafluffy86
22 jan 2021 13:24 -
Nice!
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2