Supernatural

8.3 / 10
42 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Supernatural binnenkort op Amazon

Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.

Voor de fans was het even slikken toen bekend werd dat het vijftiende seizoen de laatste zou zijn voor Supernatural. In 2005 ging de bovennatuurlijke serie bedacht door Eric Kripke (The Boys, foto) in première bij The CW en vijftien seizoenen lang waren de broers Sam en Dean in gevecht met vampiers, weerwolven, heksen, de duivel, (aarts)engelen, Nephilim, de dood, God en ander gespuis die het gemunt hadden op de welzijn van de mensheid.Vanaf 1 februari kunnen de fans afscheid nemen van Sam, Dean, Castiel, Chuck, Jack en alle andere karakters die meerde keren of éénmalig te zien waren in de langlopende The CW-serie op Amazon. Jared Padalecki (Sam, foto rechts) is te bewonderen in de nieuwe serie Walker en Jensen Ackles (Dean, foto links) zal te zien zijn in het derde seizoen van The Boys.

Vorige aflevering
Carry On
Carry On
15x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00