Sistas

7.9 / 10
60 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/25afleveringen/2019 - heden
NetwerkBET
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:BET
Sistas is een Amerikaanse komedieserie van de zender BET. De serie ging in première op 23 oktober 2019.

Sistas, volgt een groep alleenstaande zwarte vrouwen uit verschillende lagen van de bevolking die zich verbinden over hun enige rode draad: waarom ben ik single? Deze vrouwen navigeren met hun "gecompliceerde liefdesleven" -status, carrière en vriendschap door de ups en downs van het leven in een moderne wereld van sociale media en onrealistische relatiedoelen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 25

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Sistas.

Nieuws (3)

Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
ma 25 mei
De Amerikaanse komedieserie Sistas is verlengd met een tweede seizoen. Mogelijk kan de productie binnenkort al van start.
di 19 mei
Het corona-virus heeft niet alleen het dagelijkse leven, de beurzen en de bevolking hard getroffen, maar ook de televisie-industrie merkt de gevolgen van de uitbraak. En het einde is nog lang niet in zicht.
13 mrt 2020
6