Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

De Onbekende Seriekijker: lisasanders

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.

Wij hebben dan ook aan De onbekende Seriekijker gevraagd waar hij/zij het liefst naar kijkt en waarom. De 93ste Onbekende Seriekijker is Lisa Sanders (19 jaar).

Lisa Sanders


Aantal serie-uren per week: Ik kijk bijna elke avond naar series. Ik kijk dan zeker twee tot drie afleveringen. Ook als ik in de trein zit naar school wat zeker 1,5 uur is kijk ik series. Helaas kan ik nu niet naar school en kijk ik alleen ’s avonds naar series. Ik kijk dan denk ik per week zo’n veertien uur naar series.
Allereerste serie ooit gezien: Mijn allereerste serie die ik keek was denk ik The Walking Dead. Mijn moeder is daar erg fan van en heeft mij daarin meegesleurd. Ik weet nog dat ik het in het begin nogal spannend vond, omdat ik toen rond de dertien jaar was en de zombies nogal eng vond. Maar nu kan ik makkelijk onder het eten kijken zonder dat ik het spannend of vies vind.
Beste serie ooit: Dat is een hele lastige. Ik heb vele series gekeken die ik heel goed vond. Ook kijk ik verschillende genres waar wel een serie per genre uitblinkt. Maar ik denk dat Game of Thrones of The Handmaid's Tale wel een van de beste series zijn die ik heb gekeken. Game of Thrones, omdat ik heel erg van fantasie houd en The Handmaid's Tale heeft een heel mooi verhaal en het camerawerk is fantastisch gedaan
Wat vind je de beste serie van dit moment en waarom?: The Mandalorian. Ik vind de hype rond The Mandalorian terecht. Het heeft alles wat een goede serie nodig heeft en ik houd van het Star Wars Universum.
Serie die op de planning staat: Ik heb nog heel veel series op mijn-nog-te-kijken-lijst staan op Netflix en andere streaming diensten. Ik zou nog graag Doctor Who willen zien.Lisa Sanders, haar gebruikersnaam is lisasanders, 1 maand lid van MijnSerie.nl: “Ik ben Lisa Sanders. Ik ben 19 jaar en ben al van jongs af aan groot fan van films en series. Dit begon bij boeken die werden verfilmd, zoals The Hunger Games, Divergent en The 100. Ik ben echt een boekennerd en wil natuurlijk de films en series zien die gebaseerd zijn op een boek dat ik heb gelezen. Ik ben steeds meer series gaan kijken en zo ook ‘verslaafd’ geraakt. Ik bezoek MijnSerie.nl al een tijdje. Ik vind het leuk om bij te houden wat ik kijk en wat er nog komt. Mijn gebruikersnaam is lisasanders.”Als je een persoonlijke top 5 moet samenstellen van de beste series die je ooit hebt gezien, hoe ziet deze top 5 er dan uit?: “Oei, dit is een hele lastige, maar ik ga het proberen. 1.Game of Thrones, 2. Vikings, 3. La Casa de Papel, 4. The Walking Dead, 5. Orange Is the New Black.” Wat vind je de slechtste serie die je ooit hebt gezien? Waarom? “Dit zou ik echt niet weten. Ik heb wel een paar series, waarmee ik ben gestopt omdat ik het niet meer leuk vond. Maar ik heb geen serie waarvan ik denk die is heel slecht.”Lisa, je hebt al veel series gezien, maar welke series volg je op dit moment*?: “Op dit moment kijk ik Vikings het laatste seizoen en The Boys seizoen twee. En ik ben aan het wachten totdat The Walking Dead, The Handmaid's Tale en de nieuwe serie Marvel's WandaVision gaan beginnen.” Ben je wel eens verslaafd geweest aan een serie?: “Niet echt verslaafd als in dat ik het moet kijken en dat niets anders belangrijk meer is. Maar ik heb wel een serie al meerdere keren gezien, omdat ik die zo goed vond. Bijvoorbeeld Game of Thrones en Vikings.”In de seriewereld bestaan er tal van genres. Als je één genre mag kiezen, wat is dan je favoriete genre en waarom?: “Fantasy, Ik hou van magische wezens zoals feeën, weerwolven, vampiers, draken en dergelijke. Ik vind het leuk dat het genre van alles heeft. Je kan naar een heel andere wereld gaan waar alles mogelijk is.” Naast genres zijn er ook verschillende landen waar een serie gemaakt is. Heb jij een voorkeur voor een land van herkomst?: “Dit maakt mij helemaal niks uit. Ik denk dat ik toevallig veel series kijk uit Amerika, maar dit doe ik niet bewust. Ik kijk gewoon welke serie mij leuk en interessant lijkt en begin hieraan. Ik heb vele Spaanse, Franse, Nederlandse en Duitse series gekeken.”
Alycia Debnam-Carey
Genres, land van herkomst weten we nu, maar heb je ook een favoriete acteur en/of actrice?: “Jennifer Lawrence, maar zij speelt niet in series. Ik denk dan Alycia Debnam-Carey en Elisabeth Moss. Ik vind hen goede actrices. Ik heb Alycia in The 100 als Lexa en in Fear The Walking Dead gezien en Elisabeth in The Handmaid's Tale en verschillende films. Lexa was een van mijn favoriete karakters en in Fear The Walking Dead vind ik dat ze goed acteert. Elisabeth acteert heel puur, in The Handmaid's Tale wordt er veel ingezoomd op haar gezicht en je kan naarmate de serie vordert aan haar gezicht al zien wat er aan de hand is en wat er gaat gebeuren. Dit vind ik heel knap gedaan."Series, wat betekenen deze voor je? Is het puur ontspanning of is het iets meer?: “Vooral ontspanning. Ik hou ervan om te verdwijnen in een serie en je helemaal te laten meeslepen. En om te bedenken wat er na de seizoen finale gaat gebeuren.” Kun je ons vertellen hoe en waar je series kijkt en met wie?: “Ik kijk meestal series thuis op de bank. Ook in de trein op weg naar school. Ik kijk meestal samen met mijn moeder en zusje series. We pakken dan wat lekkers en bepalen samen waar we naar gaan kijken.”Hoe kijk je series? Heb je een abonnement op Netflix, Amazon of een andere streamingdienst?: “Ik stream series. Behalve als ze eerder op televisie te zien, zoals The Walking Dead. Ik heb Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Dus ik heb veel te kiezen, wat het soms ook wel lastig maakt omdat het er zoveel zijn.Welk cijfer zou jij jezelf geven op het gebied van seriefanaat? (op schaal van 1 tot 10!) En waarom en hoe past MijnSerie daarin?: “Zeker wel een dikke 8, misschien wel hoger. Ik ben altijd wel op de hoogte van nieuwe series en probeer ook de meeste populaire series of series die een grote hype zijn te kijken. MijnSerie past hierin, omdat ik best veel weet over series en ik hier meestal een duidelijk mening over heb. Ik kan op mijnSerie aangeven wat ik van de serie die ik kijk vind en bijhouden welke series er op het moment te kijken zijn.”Lisa Sanders (lisasanders) is niet langer De Onbekende Seriekijker. We weten nu waar zij graag naar kijkt en ook waar. Binnenkort komt er een andere seriefan aan bod.
Voor nu, met hartelijk dank aan Lisa, tot de volgende keer.

Met vriendelijke bekende seriegroet,

Mandy

NOTE: Interviewdatum: 10 januari 2021

Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
21 jan 2021 23:42 -
Blijft leuk deze rubriek :)
Reageer

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00