Peaky Blinders

8.5 / 10
58 min
Misdaad, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
4
Bekijk stemmen

Er komt een eind aan Peaky Blinders

De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.

Er moest even op het zesde seizoen van Peaky Blinders gewacht worden. Het seizoen werd in eerste instantie eind vorig jaar of begin dit jaar verwacht, maar vorig jaar konden de opnames niet van start gaan vanwege het coronavirus. Nu komt het seizoen er echt aan. De opnames van het zesde seizoen zijn namelijk begonnen. Het zesde seizoen wordt ook het laatste seizoen van de serie, die in 2013 in première ging. Anthony Byrne (Ripper Street) zal het seizoen weer regisseren.

Hoewel de serie tot een einde komt, zal het verhaal volgens bedenker Steven Knight (See) nog verder worden verteld in een andere vorm. Knight laat er alleen nog geen informatie over los. In 2018 sprak hij wel over een zevende seizoen en een mogelijke film. Wat er van die plannen terecht komt is nog niet zeker dus, in ieder geval zal er geen zevende seizoen verschijnen bij BBC en Netflix.

Vorige aflevering
Mr Jones
Mr Jones
05x06
Leuk?
9
4
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_Inter
20 jan 2021 09:05 -
Jammer zeg. Ontzettend goede serie.
Reageer
avatar_Faceman
20 jan 2021 12:03 -
Zal wel een afsluitende film worden en/of een spin-off met zijn kinderen of iets dergelijks.
Reageer
avatar_JanWillemK
20 jan 2021 17:08
Klopt: https://tvseriesfinale.com/tv-show/peaky-blinders-bbc-and-netflix-series-to-wrap-up-with-a-movie/
Reageer
avatar_tweemaalh
20 jan 2021 12:36 -
Ontzettend jammer. Maar prima als de makers het op hun eigen manier kunnen beëindigen. Liever dat dan eindeloos uitmelken of onverwacht annuleren.
Reageer
avatar_E71
20 jan 2021 21:41
Ja, je kan er ook te lang mee doorgaan. 5 a 6 seizoenen vind ik altijd wel mooi voor een goede serie. Dan blijft het doorgaans ook memorabel.
Reageer
avatar_E71
20 jan 2021 21:45 -
Wordt wel een beetje moe van dat hele spin-off gebeuren hoor. Van alles komt tegenwoordig wel een spin-off... Makkelijker denk ik, dan iets compleets nieuws verzinnen. Gevalletje; waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan.
Reageer

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00