The Beast Must Die

-
42 min
Miniserie
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Beast Must Die zal te zien zijn bij AMC

De nieuwe Britse mini-serie The Beast Must Die zal worden uitgezonden door AMC. Later dit jaar zal de serie bij zowel AMC als AMC+ in première gaan.

De serie is een bewerking van het gelijknamige boek van Nicholas Blake uit 1938 en draait om een rouwende moeder die infiltreert in het leven van de man, waardoor haar zoon vermoord zou zijn. De serie is geproduceerd in samenwerking met BritBox UK, New Regency Television International en Scott Free.

Onder andere Jared Harris (Chernobyl), Cush Jumbo (The Good Wife), Billy Howle (MotherFatherSon) en Nathaniel Parker (The Inspector Lynley Mysteries) vervullen een rol in de nieuwe serie. Het is nog niet precies bekend wanneer de zesdelige serie in première gaat, maar er wordt verwacht dat de serie later dit jaar zal verschijnen bij AMC en AMC+. "We zijn ontzettend blij dat The Beast Must Die wordt uitgezonden bij AMC." Zei Ed Rubin, hoofd van New Regency Television International.


Cush Jumbo
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00