The Walking Dead

8.4 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor laatste afleveringen tiende seizoen The Walking Dead

Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.

Het tiende seizoen van The Walking Dead werd verlengd met zes extra afleveringen. Hoewel eerder bekend werd gemaakt dat de afleveringen eind februari uitgezonden zouden worden bij FOX, verschijnt de eerste extra aflevering 1 maart bij de zender. Robert Patrick (Perry Mason (2020) en Hilarie Burton (Council of Dads), die een gastrol kregen in het seizoen, zullen ook nog verschijnen in de zes extra afleveringen. Bekijk hieronder de trailer die FOX uitbracht.Het tiende seizoen verscheen afgelopen december op Netflix, wanneer de zes extra afleveringen daar zullen verschijnen is nog niet bekend. Het tiende seizoen is het één na laatste, de horrorserie wordt beëindigd met een elfde seizoen. Het verhaal is daarmee nog niet afgelopen, er zullen een aantal nieuwe spin-offs volgen.
Vorige aflevering
A Certain Doom
A Certain Doom
10x16
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_E71
23 jan 2021 22:18 -
Laat netflix eerst maar eens aflevering 16 toevoegen
Reageer
avatar_michaeljackson
27 jan 2021 19:15
precies daar irriteer ik me mateloos aan dat ze gewoon aflevering 16 niet hebben toegevoegd vreselijk irritant.
Reageer

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00