Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC en Amazon vernieuwen The Offenders al met een tweede seizoen

De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.

The Offenders zal te zien zijn bij Amazon Prime Video en BBC One, de netwerken hebben nu bekend gemaakt dat ze de serie al hebben vernieuwd met een tweede seizoen. Dat terwijl het eerste seizoen nog niet eens is afgerond, na twaalf productie dagen werd de productie namelijk stopgezet door de lockdown. Ondertussen is de productie weer van start gegaan in Groot Brittannië . Het tweede seizoen zal nu gelijk worden gefilmd, zodra de opnames van het eerste seizoen zijn afgerond. Van elk seizoen zullen er zes afleveringen verschijnen.

De serie volgt zeven vreemden, The Offenders, die afkomstig zijn uit verschillende lagen van de bevolking. Terwijl ze betrokken raken bij elkaars leven, raken ze ook betrokken bij een gevaarlijke criminele bende. Eind vorig jaar werd bekend dat Christopher Walken (Severance) één van de hoofdrollen vervult, daarnaast werden er ook meer castleden bekend gemaakt.


Christopher Walken
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
19 jan 2021 14:13 - 22 sep 2021 04:50
The Offenders a.k.a. Sense7 ~ish maar dan zonder het paranormale gebeuren? :P

Ik ben wel benieuwd.
Reageer
The Outlaws