Year of The Rabbit

7.7 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
7.7 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkChannel 4
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Channel 4
Year of The Rabbit is een Britse komedieserie van de zender Channel 4. De serie ging in première in 2019.

De serie volgt een groep Victoriaanse detectives; Matt Berry aka Detective Inspector Rabbitt, een doorgewinterde drankorgel die alles heeft gezien, en zijn nieuwe, ongelukkige, bij-de-regels-partner. Tijdens het onderzoeken van een lokale moord, wordt de obscene doch inzichtelijke adoptiedochter van het hoofd van de politie de eerste vrouwelijke officier van het land. Samen gaat het trio de strijd aan tegen misdrijven, schouder aan schouder met straatbendes, corrupte politici, Bulgaarse vorsten, spiritisten, variété steren en de Elephant Man
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Year of The Rabbit.

Nieuws (1)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 27 mei tot en met 2 juni voor je op een rijtje gezet.
3 jun 2019