Leuk?
16
0
Bekijk stemmen

Bridgerton krijgt officieel een tweede seizoen

Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.

Via een officiële aankondigingsvideo heeft Netflix bekend gemaakt dat de historische kostuumdramaserie een tweede seizoen gaat krijgen. De eerste maand keken er naar verluidt 63 miljoen kijkers.

Video on youtube


De productie zal in het voorjaar van start gaan. De serie Bridgerton is ongekend populair en heeft slechts één serie voor zich die populairder is namelijk Lupin. De serie is gebaseerd op de best verkochte romans van Julia Quinn en speelt zich af in de sexy, weelderige en competitieve wereld van de high society van Regency London.

En dat sexy zorgde deze week nogal voor wat commotie toen duidelijk werd dat de nogal pikante scènes gebruikte op pornosites. De makers hebben laten weten dat ze van plan zijn om acht seizoenen te gaan maken van de populaire serie die geproduceerd is door Shonda Rhimes (Grey's Anatomy). Bridgerton is de eerste productie van Rhimes op Netflix en dus direct een instant succes.

Vorige aflevering
The Viscount Who Loved Me
The Viscount Who Loved Me
02x08
Leuk?
16
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bridgerton