Desus & Mero (2019)

-
30 min
Praatprogramma
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/43afleveringen/2019 - heden
NetwerkShowtime
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2019 - heden
Netwerk:Showtime
Desus & Mero (2019) is een Amerikaans praatprogramma van de zender Showtime. De serie ging in première op 21 februari 2019.

Twee populaire tv- en podcast-persoonlijkheden, Desus Nice en The Kid Mero, praten met verschillende gasten en mijden geen enkel onderwerp. Het snuggere duo levert slim en komisch commentaar op alle onderwerpen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 43

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Desus & Mero (2019).

Nieuws (3)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van USA Network, Showtime en TNT. We hebben nu een update gemaakt van de USA Network, Showtime en TNT-series.
12 aug 2019
2
USA Network, Showtime, TNT en BBC America hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
30 apr 2019
3
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 11 tot en met 17 februari voor je op een rijtje gezet.
18 feb 2019