Succession

7.6 / 10
59 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Drie actrices toegevoegd aan cast Succession

Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.

Succession werd al een tijd geleden vernieuwd met een derde seizoen. Om precies te zijn was dat in augustus, 2019. Binnenkort zal het derde seizoen dan eindelijk van start gaan bij HBO. Voor dat derde seizoen hebben drie actrices zich bij de cast gevoegd. Sanaa Lathan (The Affair), Linda Emond (Lodge 49) en Jihae (Mars) vervullen een rol in het nieuwe seizoen.

Lathan zal de rol van Lisa Arthur vervullen, een spraakmakende, bekende advocate uit New York. Emond speelt Michelle-Anne Vanderhoven, een senior assistent van het Witte Huis. Jihae speelt Berry Schneider, een vooraanstaand PR-adviseur.

Embed from Getty Images
Vorige aflevering
This Is Not for Tears
This Is Not for Tears
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00