Succession

7.6 / 10
59 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Drie actrices toegevoegd aan cast Succession

Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.

Succession werd al een tijd geleden vernieuwd met een derde seizoen. Om precies te zijn was dat in augustus, 2019. Binnenkort zal het derde seizoen dan eindelijk van start gaan bij HBO. Voor dat derde seizoen hebben drie actrices zich bij de cast gevoegd. Sanaa Lathan (The Affair), Linda Emond (Lodge 49) en Jihae (Mars) vervullen een rol in het nieuwe seizoen.

Lathan zal de rol van Lisa Arthur vervullen, een spraakmakende, bekende advocate uit New York. Emond speelt Michelle-Anne Vanderhoven, een senior assistent van het Witte Huis. Jihae speelt Berry Schneider, een vooraanstaand PR-adviseur.

Embed from Getty Images
Vorige aflevering
This Is Not for Tears
This Is Not for Tears
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix 's On My Block maakt zich op voor de start van het vierde en laatste seizoen op 4 oktober, maar het universum breidt zich uit met de spin-off-serie Freeridge .
Vandaag, 16:02
Sex/Life vernieuwd met tweede seizoen door Netflix nadat seizoen één 67 miljoen huishoudens trekt.
Vandaag, 15:02
Otis en zijn vrienden zullen blijven leren. De serie Sex Education is met een vierde seizoen vernieuwd door Netflix . Het derde seizoen is uitgebracht op 17 september.
Vandaag, 14:02
2
Amazon Studios heeft formeel groen licht gegeven voor een YA-spin-off van het voor een Emmy genomineerde superheldendrama The Boys, geproduceerd door Sony Pictures Television.
Vandaag, 13:02
Een nieuwe versie van de met een Emmy bekroonde sciencefictionserie Babylon 5 is in de maak.
Vandaag, 12:00
1
Wie had dat kunnen denken, Ferry Bouman die borden staat te wassen. Het derde seizoen van Undercover lijkt nog meer verrassingen in petto te hebben.
Vandaag, 11:02
Succession