The Muppet Show

8.2 / 10
23 min
Komedie, Kinder
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Muppet Show binnenkort te zien bij Disney+

Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.

The Muppet Show ging in 1976 van start bij CBS. Na 120 afleveringen kwam er in 1981 een eind aan de Amerikaanse komedieserie. In totaal zijn er vijf seizoenen verschenen, waarvan de laatste twee seizoenen nooit in het geheel zijn verschenen op home video. Vanaf 19 februari zijn alle vijf de seizoenen te bekijken bij Disney+.

The Muppet Show draait om de Muppets in een oud vaudevilletheater waarvan de gloriedagen duidelijk voorbij zijn. Het theater kent verschillende locaties die in de serie een rol spelen, zoals de kleedkamers, de opslagruimte en de lobby.Alle Muppet-films zijn al te bekijken bij de streamingdienst, daarnaast verscheen er kort geleden al een nieuwe serie, genaamd Muppets Now, met de bekende Muppets. Ook is de serie The Muppets uit 2015 van ABC te bekijken bij Disney+
Vorige aflevering
Melissa Manchester
Melissa Manchester
05x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
23 jan 2021 23:49 -
Typfoutje: Er staat Dinsey ipv Disney in de titel van het artikel.
Reageer
avatar_Roeman
24 jan 2021 10:06
Ik heb het gewijzigd, dank je wel.
Reageer

Laatste nieuws

Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en op welke zender.
Vandaag, 11:00
Disney+ heeft van verschillende series de premièredatum bekend gemaakt. Waaronder van Marvel's Loki, die niet de enige Marvel serie is die dit jaar verschijnt.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Er zal geen derde seizoen van The Twilight Zone (2019) verschijnen bij Paramount+, nu nog CBS All Access. "We hebben de verhalen verteld die we wilden vertellen."
Gisteren, 10:00
De Canadese medische dramaserie Transplant zal begin maart worden toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Life (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 15:00