Outlander

8.5 / 10
55 min
Fantasy, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Outlander seizoen vijf binnenkort op Netflix

Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.

Netflix heeft bekend gemaakt dat het vijfde seizoen van de populaire Britse serie Outlander binnenkort van start zal gaan. Het vijfde seizoen is een jaar geleden van start gegaan bij Starz en was een dag daarna te zien bij Ziggo. En nu een jaar later zal vanaf 17 februari de tijdreisserie te zien zijn op Netflix.De serie gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon is ook al zeker van een zesde seizoen. In augustus 2018 werd er een vijfde en zesde seizoen aangekondigd. Er is helaas nog niets bekend over wanneer het zesde seizoen van start zal gaan.
Vorige aflevering
Never My Love
Never My Love
05x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00