Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Zo werkt Ziggo GO in combinatie met een VPN

Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.

In dit artikel gaan we dan ook kijken hoe de app precies werkt, wat de mogelijkheden zijn én hoe je ook in het buitenland hier gebruik van kunt maken!

10529 vpn

De app
De app beschikt over een aantal verschillende unieke functies. Allereerst heb je de mogelijkheid om de app te gebruiken als televisiegids. Op die manier weet je precies wat erop welk moment op televisie komt. Daarnaast heb je in de app ook de mogelijkheid om televisie te kijken én op programma’s terug te kijken. Hierdoor is het voor veel mensen interessant om te gebruiken, zeker wanneer mensen onderweg zijn.

Beschik je thuis ook over de zogenaamde Horizon Go box, dan heb je met de app ook de mogelijkheid om deze te bedienen. Zo kun je van zender veranderen, kun je dingen opnemen en kun je op afstand de box bedienen. Daarbij is de functie enorm interessant wanneer je zelf nog onderweg bent en je dingen wilt opnemen. De samenwerking tussen de Horizon Go box en de Ziggo GO app werkt daarom naadloos samen.

Met de recente nieuwe verbeteringen is het zelfs mogelijk om in split screen van de app gebruik te maken. Hierdoor kun je bijvoorbeeld tegelijkertijd Tv-kijken en het nieuws lezen.

VPN app
Een VPN app in samenwerking met de Ziggo Go app werkt enorm goed samen. Hierdoor heb je namelijk de mogelijkheid om ook in het buitenland gebruik te maken van de applicatie, waardoor je alle programma’s gewoon kunt zien. Ben je dus op vakantie, op zakenreis of gewoon in het buitenland, dan kun je door middel van een VPN gebruikmaken van de app.

Dit werkt als volgt. Wanneer je een VPN namelijk activeert, wordt de data die je verzendt en ontvangt via een externe server geleid. Hierdoor neemt jouw device het IP-adres aan van de server, waardoor het lijkt alsof jij je op een andere locatie bevindt. Met deze tool of applicatie kun je kiezen uit verschillende servers verspreidt over de hele wereld. Bevind jij je dus in het buitenland, dan kun je ook kiezen voor een server in Nederland.

Wanneer je kiest voor een server in Nederland, denkt de Ziggo GO app dat jij je ook daadwerkelijk in Nederland bevindt. Hierdoor worden de programma’s gewoon voor jou beschikbaar gemaakt, zonder dat jij je daadwerkelijk in Nederland bevindt. Voor uitgebreide uitleg én een goede aanbieder van deze dienst, kun je kijken op de website van VPN Nederland.

Films én series
Naast dat je natuurlijk alle live-programma’s gewoon kunt zien, kun je ook de films en series kijken die worden aangeboden door Ziggo. Let er wel op dat je hiervoor waarschijnlijk een abonnement nodig hebt bij de provider. Dit geldt tevens voor het kijken van de live-programmatuur in de applicatie. Beschik je niet over een dergelijk account, dan kun je helaas ook geen gebruikmaken van de app.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst