Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 25

Inhoud

  Weekoverzicht van 20 juni tot en met 26 juni

  * Weetjes:
  -Prison Break, Bones, 24: Legacy en Scream Queens hebben als één van de eerste aangekondigd dat ze tijdens de aankomende Comic Con een panel zullen krijgen. Van de cast van Prison Break is bevestigd dat Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies en Robert Knepper aan de tafel zullen gaan plaatsnemen. Bones komt met bijna de gehele cast van het allerlaatste en twaalfde seizoen. Emily Deschanel, David Boreanaz, TJ Thyne, Michaela Conlin, Tamara Taylor en John Boyd zullen zeker aanwezig zijn. Naast de nieuwe serie 24: Legacy zullen ook The Exorcist en Son of Zorn deelnemen. American Horror Story en Sleepy Hollow slaan dit jaar over.


  Algemeen Serienieuws
  American Crime
  * Het derde seizoen van de kritisch toegejuichte serie American Crime krijgt een beetje meer vorm. Emmy winnaar Regina King is het eerste castlid waarvan officieel bevestigd is dat zij ook in het derde seizoen zal terugkeren. Het derde seizoen van de John Ridley anthologie serie zal plaatsvinden in Noord-Carolina, maar er is nog geen specifieke verhaallijn vrijgegeven. Globaal zal het derde seizoen gaan dealen met arbeidskwestie en zal er een parallel worden getrokken met hedendaagse gebeurtenissen zoals de anti-LGBT (Lesbisch, Gay, Biseksuele, Transgender) wet de laatste paar maanden.

  Game of Thrones
  - Zo vlak voor de laatste extra lange aflevering van het zesde seizoen van Game of Thrones kwam er nog wat nieuws binnen over de fantasyserie van HBO. Klik hier om het nieuws te lezen. NOTE: Game of Thrones heeft ook weer een kijkcijferrecord behaald. Tot nu (24 juni) toe hebben 23 miljoen kijkers (inclusief online) gekeken naar het zesde seizoen van Game of Thrones.

  Datums Series
  CBS
  - Als vierde heeft ook Eye Network de datums voor het herfstschema bekend gemaakt. Klik hier om alle datums van CBS te lezen.

  Grimm
  - Onderstaand nieuws dient wel met een korrel zout genomen te worden, maar actrice Bitsie Tulloch (Juliette/Eve) heeft het nieuws ontkent dat de fantasyserie van de NBC naar midseason is verhuisd. Het zesde seizoen zou volgens haar op 28 oktober van start gaan. Aangezien NBC Grimm niet heeft meegenomen in de bekendmaking van de herfstdatums, kunnen we dit nieuws niet bevestigen, maar ook niet ontkennen. Vreemd zou het niet zijn, daar seizoen drie (25 oktober), vier (24 oktober) en vijf (30 oktober) allemaal rond die tijd van start zijn gegaan.

  Hulu
  - Hulu heeft aangekondigd dat het vijfde seizoen van The Mindy Project vanaf 4 oktober te zien zal zijn. De nieuwe serie Chance, over een forensisch neuro-psychiater die tegen zijn wil wordt meegezogen in een gewelddadige en gevaarlijke wereld van corrupte agenten en geestesziekten, zal op woensdag 19 oktober in première gaan. En op 12 juli 2016 zal het tweede seizoen van Difficult People van start gaan.


  Quarry
  - Cinemax heeft de achtdelige dramaserie Quarry een premièredatum gegeven. Op 9 september om 22.00 uur zal het eerste seizoen van Quarry van start gaan. Quarry vertelt het verhaal van Mac Conway (Logan Marshall-Green, Dark Blue), een marinier die naar Memphis terugkeert uit Vietnam in 1972 waarna hij gemeden wordt door zijn geliefden en gedemoniseerd door het publiek. Terwijl hij worstelt met zijn ervaringen met de oorlog wordt hij in een netwerk getrokken van moord en corruptie dat de lengte van de rivier de Mississippi overtreft.

  Scream
  - Voor alle Scream fans: pak je agenda want er is een kleine wijziging in het schema van Scream. Vanaf dinsdag 28 juni zal het tweede seizoen van Scream niet op maandag maar op dinsdag worden uitgezonden. Wat weer betekent dat de serie op Netflix niet op dinsdag maar op woensdag te zien zal zijn.

  The Leftovers
  - Vervelend nieuws voor de fans van de dramserie The Leftovers. HBO heeft besloten om de start van het allerlaatste en derde seizoen uit te stellen (dit was najaar 2016). Het laatste seizoen van The Leftovers zal pas in 2017 te zien zijn bij HBO. Het derde seizoen van The Leftovers krijgt wel een castlid erbij: Lindsay Duncan (Rome).

  The Living and the Dead
  - De nieuwe BBC One miniserie The Living and the Dead gaat op 27 juni in première. The Living and the Dead gaat over een briljant jong stel dat een boerderij erft en vastbesloten is om samen een nieuw leven te beginnen. Maar in deze afgelegen hoek van Engeland brengt hun aanwezigheid, vreemde, verontrustende en gevaarlijke bovennatuurlijke fenomenen met zich mee. Met Colin Morgan (Merlin, The Fall) en Charlotte Spencer (Stonemouth en Glue).


  The Night Of
  - De nieuwe HBO serie The Night Of begint officieel op 10 juli 2016. Maar voor de kijkers van HBO Now en HBO Go zal de eerste aflevering te zien zijn op 24 juni 2016. The Night Of is een achtdelige serie gecreëerd door Steven Zaillian en Richard Price. The Night Of gaat over een man die na een nacht van feesten met een vrouwelijke vreemdeling, wakker wordt om te ontdekken dat ze is doodgestoken en hij wordt beschuldigd van moord.

  Gecancelde Series
  Hannibal
  - Tot grote onvrede van de fans, cast en crew is de serie Hannibal vorig jaar gecanceld na drie seizoenen. Nu is Bryan Fuller (bedenker) bezig om toch een vierde seizoen van de grond te krijgen. “De cast wil het, ik wil het, het is gewoon een zaak van alle agenda’s op elkaar afstemmen,” aldus Fuller. “Ik zou het geweldig vinden om het verhaal verder te kunnen vertellen met Hugh Dancy en Mads Mikkelsen. Ze zijn fantastisch om mee samen te werken en met hen had ik de meest bevredigende acteur-showrunner relatie in deze industrie. Ik zou het dus geweldig vinden om meer te maken.” Wie het vierde seizoen dan moet gaan uitzenden of dat het überhaupt lukt om iedereen bij elkaar te krijgen is niet besproken.

  Penny Dreadful
  - Het bleek altijd maar een drie seizoenenserie te zijn geweest. Maar voor de fans komt het nieuws toch hard aan. Penny Dreadful is door Showtime gecanceld na drie seizoenen.

  Roy Donders Stylist van het Zuiden
  - Ondanks goede kijkcijfers heeft RTL 5 besloten om Roy Donders Stylist van het Zuiden niet te vernieuwen. Donders heeft vier seizoenen gehad met zijn realitysoap en een vijfde seizoen zit er dus niet meer in. Volgens Peter van der Vorst (RTL Boulevard) is het omdat Nederland reality moe aan het worden is. Volgens hem ligt het reality-genre op zijn gat.

  Vinyl
  - HBO had in april besloten om Vinyl een tweede seizoen te geven. Nu hebben ze dat besluit terug gedraaid; Vinyl is na een matig bekeken eerste seizoen gecanceld.

  Nieuwe Series
  Before You Judge Me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson’s Last Days
  - J.J. Abrams Bad Robot Productions gaat samen met Tavis Smiley een serie maken gebaseerd op het nog te verschijnen boek van Smiley: Before You Judge Me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson’s Last Days. Het boek vertelt over de hoogte- en dieptepunten uit het leven van Jackson en zijn continue zoektocht naar persoonlijke privacy.

  Black Samurai
  - Wie de serie uit gaat zenden is nog niet bekend maar Common (Hell on Wheels) zal de hoofdrol gaan spelen in de nieuwe serie Black Samurai. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Marc Olden die in 1977 al werd verfilmd onder dezelfde naam. Black Samurai vertelt het verhaal van Robert Sand (Common). Hij wordt gered door een Japanse samuraikrijger die hem gedurende zeven jaar traint. Nadat hij geleden heeft onder meedogenloos racisme in het leger, en zijn leermeester en een vriend voor zijn ogen afgeslacht zijn, wordt Robert een moordmachine die uit is op wraak.

  Das Boot
  - Das Boot, de filmklassieker uit 1981, krijgt een vervolg. Het zal een achtdelige serie worden die een budget krijgt van 28 miljoen. De serie zal in Europa worden uitgezonden bij betaalzender Sky in 2018. De oorlogsfilm vertelt het verhaal van Duitse soldaten aan boord van een onderzeeër in de Tweede Wereldoorlog. Ze hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk vijandelijke schepen tot zinken te brengen, maar al snel worden ze zelf het doelwit. Het script zal worden geschreven door Tony Saint (Margaret Thatcher: The Long Walk to Finchley) en Johannes W. Betz (The Spiegel Affair).

  De Maatschap
  - Pierre Bokma, Daan Schuurmans, Liliane de Vries, Wilfred Takken, Yvonne Bruynen, Joost de Wilf, Michiel van Jaarsveld zijn alle acteurs die binnenkort voor de rechter een verklaring moeten afleggen. Dit omdat zij meespelen in de geplande nieuwe serie De Maatschap over het leven van de Familie Moszkowicz. Volgens Yehudi Moszkowicz maakt de serie niet alleen inbreuk op de auteursrechten van de autobiografie van Robert Moszkowicz De Straatvechter: “In een interview heeft Pierre Bokma zich bovendien onrechtmatig over mijn vader uitgelaten. Eerder stelde de voorzieningenrechter Moszkowicz in het ongelijk.” De schrijvers verwachten dat de serie later dit jaar gewoon wordt uitgezonden op de VPRO: "Het is een intrigerend en overtuigend portret van een bijzondere familie in turbulente en sterk veranderende tijden, die geen inbreuk zal maken op welk recht van Robert Moszkowicz dan ook." Bram Moszkowicz laat de zaak verder koud: "Ze doen maar," zei hij.

  Step Up
  - De dansfilm Step Up (2006) wordt een serie. Channing Tatum en zijn echtgenote Jenna Dewan zullen de serie gaan maken voor YouTube Red, het echtpaar speelde zelf de hoofdrollen in de film. Step Up moet de eerste grote dramaserie worden voor het betaalkanaal van YouTube, YouTube Red. Channing en Dewan zullen de serie ook gaan produceren. Wei de hoofdrollen gaan spelen is nog niet bekend gemaakt, maar de serie zal eind dit jaar in productie gaan.

  Tytgat Chocolat
  - België één krijgt een nieuwe serie Tytgat Chocolat is een nieuwe dramaserie die vanaf 2017 te zien zal zijn op Eén. Tytgat Chocolat gaat over Jasper Vloemans die werkt als inpakker bij het fictieve chocoladebedrijf. Daar wordt hij verliefd op één van zijn collega's: Tina, een meisje van Kosovaarse afkomst. Wanneer Tina plots uitgewezen wordt naar haar land van herkomst, reizen haar vrienden haar achterna, aangevoerd door de dolverliefde Jasper. De hoofdrollen worden gespeeld door acteurs met een geestelijke handicap. Deze acteurs weken ook voor Theater STAP. Andere rollen zijn er voor Wim Opbrouck, Marc Van Eeghem, Els Dottermans, Frank Focketyn en Jan Decleir.


  Witness For the Prosecution
  - BBC One heeft een miniserie besteld gebaseerd op de klassieker van Agatha Christie Witness For the Prosecution. Het boek werd al eerder verfilmd door Billy Wilder en er was daarvoor nog een toneelstuk. In de gelijknamige film speelden Tyrone Power en Marlene Dietrich de hoofdrollen. Het script van Witness For The Prosecution zal geschreven worden door Sarah Phelps (And Then There Were None) en geregisseerd door Julian Jarrold (The Girl). Het verhaal speelt zich af in Londen in de jaren '20 en gaat over de brute moord op een rijke jongedame. Al het bewijs lijkt erop te duiden dat Leonard Vole, een jongeman aan wie de vrouw haar fortuin heeft achtergelaten, de dader is. Hij houdt echter vol dat zijn partner, de mysterieuze Romaine, zijn onschuld kan bewijzen.

  Vernieuwde Series
  Archer
  - De FX komedie-animatieserie Archer is vernieuwd met maar liefst drie seizoenen. Het achtste seizoen zal begin 2017 van start gaan en zal acht afleveringen krijgen, net als het negende en tiende seizoen.

  Casual
  - Hulu heeft aangekondigd dat de komedieserie Casual een derde seizoen gaat krijgen. Het derde seizoen krijgt dertien afleveringen en zal in 2017 van start gaan.

  Homicide Hunter: Lt. Joe Kenda
  - Investigation Discovery heeft de Joseph Kenda docu-serie Homicide Hunter: Lt. Joe Kenda vernieuwd met een zesde seizoen. Het zesde seizoen zal op 24 augustus van start gaan.

  Misfit Garage
  - De fans van de realityserie Misfit Garage hoeven niet langer in spanning te wachten. Discovery Channel heeft de serie niet alleen vernieuwd met een vierde seizoen maar er ook direct een startdatum aan vastgeplakt. Op 11 juli 2016 om 21.00 uur zal het vierde seizoen van Misfit Garage van start gaan bij Discovery Channel.

  Poldark
  - Poldark zal terugkeren met een derde seizoen, dat is wat bronnen binnen de BBC hebben onthuld. Maar BBC One moet het nieuws over de Aidan Turner periode dramaserie nog wel officieel aankondigen. We houden dus nog een kleine slag om de arm, maar zoals het er nu uitziet zal de productie van het derde seizoen in september 2016 van start gaan, om in 2017 te worden uitgezonden. Zodra BBC One het nieuws officieel heeft gemaakt laat MijnSerie je dat uiteraard weten.

  The Frankenstein Chronicles
  - ITV heeft bevestigd dat The Frankenstein Chronicles met Sean Bean een tweede seizoen gaat krijgen.

  Treehouse Masters
  - Animal Planet heeft nog genoeg bomen over voor nog meer boomhutten deluxe. Ze hebben de meesters van de boomhutten een zesde seizoen gegeven om nog meer en moois te bouwen. Het zesde seizoen van Treehouse Masters zal op 1 juli aanstaande van start gaan.

  Afleveringen Nieuws
  Mr. Robot
  - Het tweede seizoen van Mr. Robot wordt iets langer dan gepland en ook het begin van het tweede seizoen ziet er iets anders uit. Mr. Robot zal op 13 juli om 22.00 uur van start gaan bij USA Network met een dubbele aflevering en het aantal reclame-onderbrekingen zullen tot een minimum worden beperkt. Maar dat is niet alles, er zal daarna een uur lang nagepraat worden in een live uitzending getiteld Hacking Robot. En dat is nog steeds niet alles, want het tweede seizoen zal niet tien maar twaalf afleveringen krijgen.

  Casting Nieuws
  Arrow
  - In The Walking Dead speelde hij Tyreese, nu zal Chad L. Coleman het eerder aangekondigde Big Bad (grote slechterik) gaan spelen in de The CW superheldenserie Arrow. Coleman zal Tobias Church (hoewel hij eerder werd aangekondigd als Anton Church) gaan spelen, een imposante gangster die kijkt naar mogelijkheden om de verschillende criminele ondernemingen in Star City te verenigen onder zijn unieke leiding. Ook is er goed nieuws voor de fans van Madison McLaughlin (foto), zij zal in het vijfde seizoen terugkeren als Evelyn Sharp a.k.a. Artemis.


  Blindspot
  - Emmy winnaar Archie Panjabi (The Good Wife) krijgt een terugkerende rol in het tweede seizoen van Blindspot. Panjabi zal het hoofd van een geheime divisie van de NSA gaan spelen, die Jane Doe (Jaimie Alexander) van een afstandje heeft gevolgd. Op 14 september aanstaande zal het tweede seizoen van Blindspot van start gaan bij NBC.

  Gotham
  - Jamie Chung (Once Upon a Time) gaat een terugkerende rol krijgen in het derde seizoen van Gotham. Chung zal Valerie Vale gaan spelen. Vale is net in dienst genomen bij de Gotham Gazette en ze is een gehaaide journaliste die er op gebrand is om de waarheid over Indian Hill naar boven te krijgen. De relatie tussen Valerie en die andere beroemde Vale, Vicki is niet bekend, maar bronnen vermelden dat het wel eens haar tante zou kunnen zijn. Naast Chung is er nog nieuw castlid, Maggie Geha (onderstaande foto) zal Clare Foley vervangen als Poison Ivy. Geha (All My Children) wordt een regulier castlid in het derde seizoen van de Batman prequel Gotham.


  NCIS: New Orleans
  - Graceland ster Vanessa Ferlito is terug als FBI agent. Ze zal te zien zijn in het derde seizoen van NCIS: New Orleans, bronnen zeggen als een regulier castlid. Ferlito zal een sexy, sterke en felle FBI Agent gaan spelen, die is verhuisd van Washington DC naar New Orleans om het NCIS team te onderzoeken. Ze is een volgens-het-boekje bureaucraat en zal de zaken dus compleet anders aanpakken.

  Rosewood
  - Brian Austin Green (Wedding Band) keert terug naar FOX als regulier castlid in het tweede seizoen van Rosewood. Green zal Aaron Slade gaan spelen, het nieuwste lid van de politie in Oost-Miami. Hij heeft een geheimzinnig verleden die de toch al rommelige situatie tussen Rosewood en Villa nog meer uitdaagt en compliceert. Hij vertrouwt niemand en haat het idee van partnerschap en teams – dit houdt Rosewood en Villa scherp terwijl zij er alles aan doen om er achter te komen wie Slade nu eigenlijk is.

  Scream Queens
  - Taylor Lautner zal John Stamos (zie weekoverzicht 24) gezelschap gaan houden in het tweede seizoen van Scream Queens. Twilight-ster Lautner (Cuckoo) zal Cassidy Cascade gaan spelen, een dokter die lijdt aan een vreemde medische aandoening en wordt een verdachte als tragische gebeurtenissen het ziekenhuis plagen. Naast Stamos en Lautner zal ook James Earl (Cooper Barrett's Guide To Surviving Life) één van de nieuwe karkaters zijn in het tweede seizoen van Scream Queens.

  Supergirl
  - Wonder Woman (Lynda Carter) krijgt een terugkerende rol in Supergirl. Carter zal de President van de Verenigde Staten gaan spelen in het tweede seizoen van Supergirl. Carter speelde van 1975 tot 1979 zelf de titelrol in de serie Wonder Woman. De laatste rol die Carter speelde in een televisieserie was in 2013 in Two and a Half Men, ze speelde ook een gastrol in een aflevering van Smallville in 2007.

  The Originals
  - De actrice die we al hebben mogen bewonderen in Contaiment. Christiana Moses zal een biseksuele weerwolf gaan spelen in het vierde seizoen van The Originals. Het is een terugkerende rol en Moses is Keelin, een slimme, sterke vindingrijke ER arts – en de laatst overgebleven weerwolf van haar bloedlijn. Als ook de laatste familieleden zijn uitgemoord, is ze ondergedoken en zorgt ze er, expres, voor dat ze niet te betrokken raakt bij mensen. Ze leeft in angst dat ze ontdekt wordt door de verkeerde mensen en heeft geen idee dat ze op ramkoers ligt met de Mikaelsons. Het vierde seizoen van The Originals zal midseason van start gaan bij The CW.

  You're the Worst
  - Eén van de favoriete karakters uit Orange Is the New Black zal binnenkort te zien zijn bij komedie You're the Worst. Samira Wiley, Poussey in OItNB, gaat in het derde seizoen van You're the Worst Justina spelen, de therapeut van Gretchen (Aya Cash). Ze zal veelvuldig tijdens het derde seizoen te zien zijn als ze Gretchen over haar depressieve tijd heen helpt.


  Columns
  Showtime, aflevering 11
  - Deze week was er weer een Showtime. Klik hier om erover te lezen en luisteren.


  Kijkcijfers
  Week 24
  - Klik hier voor de kijkcijfers van 13 juni tot en met 19 juni.

  Prijsvragen
  - Tot 29 juni kun je kans maken op de onderstaande serie:

  Springfloden
  - Klik hier als je kans wilt maken op het eerste seizoen van Springfloden (Springvloed).

  - Tot 30 juni kun je kans maken op de onderstaande series:

  Ballers
  - Klik hier als je kans wilt maken op het eerste seizoen van Ballers.

  The Last Ship
  - Klik hier als je kans wilt maken op het tweede seizoen van The Last Ship.

  The Leftovers
  - Klik hier als je kans wilt maken op het tweede seizoen van The Leftovers.

  Antwoorden prijsvragen week 24
  - De antwoorden op de prijsvragen van vorige week zijn:

  * Suits
  Vraag: Wie vervangt Donna Paulsen als secretaris van Harvey Specter in seizoen vijf van Suits?
  Antwoord: Gretchen Bodinski

  * The Last Kingdom
  Vraag: Welke twee boeken van de negendelige boekenreeks van Bernard Cornwell zijn verfilmd in seizoen één van The Last Kingdom?
  Antwoord: The Pale Horseman & The Last Kingdom

  Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

  Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews
  Westworld
  - Westworld de HBO serie gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973 zal op 10 oktober in première gaan. HBO heeft een teaser trailer vrijgegeven.


  Voor je Serieagenda*
  *Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van juni

  -27 juni:
  Xtreme Waterparks – seizoen 5 (Travel Channel)

  -28 juni:
  The Living and the Dead – serie première (BBC One) via BBC iPLayer was de serie vanaf 17 juni te zien

  -29 juni:
  Offspring – seizoen 6 (Network Ten)

  * Wist je dat?:
  -Ook Gillian Anderson een elfde seizoen wel ziet zitten van The X Files. Deadline interviewde Anderson en die bevestigde dat er nog geen concrete plannen zijn voor een vervolg en dat er nog geen contact is opgenomen met haar om de voorwaarde te bespreken van een elfde seizoen: “We hebben ons als cast eerder wel reeds de vraag gesteld; staan we open voor een tweede {elfde} seizoen en kunnen we die nog beter maken dan de eerste? Het antwoord op beide vragen was eigenlijk telkens positief."

  Met overzichtelijke groet,

  Mandy

  Gillian Anderson

  Leuk?
  3
  1
  Bekijk stemmen

  Reacties (1)

  avatar_JanWillemK
  27 jun 2016 21:33 - 27 jun 2016 21:34
  Mooi nieuws van Mr. Robot, van start met 2 afleveringen en daarbij ook nog 2 extra afleveringen om langer te kunnen genieten..!! Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen.
  Misschien dat ik de after-schow ook nog ga kijken. Tenminste, als ik deze ergens kan downloaden.
  Reageer

  Laatste nieuws

  MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
  Vandaag, 13:00
  2
  Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
  Vandaag, 09:00
  Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
  Gisteren, 12:00
  Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
  zaterdag, 14:00
  Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
  zaterdag, 13:00
  Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
  zaterdag, 12:00