Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van The Leftovers

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van The Leftovers. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Leftovers
Dit HBO-drama van Damon Lindelof, medebedenker van de hitreeks Lost, dat gebaseerd is op de bestseller van Tom Perrotta (tevens medebedenker en uitvoerend producent) uit 2011, draait rond de inwoners van een voorstadje van New York en hoe hun zekerheden en vooroordelen onderuit gehaald worden in de nasleep van een wereldwijde gebeurtenis - "De Vervoering" - waarbij 2 procent van de wereldbevolking plots op mysterieuze wijze verdwijnt en de rest als het ware "achterblijft". In Seizoen 2, dat vier jaar na de Vervoering plaatsvindt en een jaar na de gebeurtenissen in Seizoen 1, zijn voormalig politiecommissaris Kevin Garvey en zijn gezin – dochter Jill, vriendin Nora Durst en baby Lily – van Mapleton verhuisd naar een stadje in Texas. Dit stadje van bijna 10.000 inwoners wordt “Miracle” genoemd omdat het de enige plaats in de VS is waar destijds niemand verdween. Kevin raakt er bevriend met zijn buren, de Murphys, en hoopt in dit moderne Eden eindelijk rust en vrede te vinden. Helaas wordt hij belaagd door nieuwe demonen en wordt hij persoonlijk getroffen door een nieuw gebeuren dat verband lijkt te houden met De Vervoering. Intussen heeft Kevins vervreemde vrouw Laurie in New York gebroken met de Guilty Remnant – die stilzwijgende, in het wit gehulde en kettingrokende nihilisten – en de hulp van haar zoon Tom ingeroepen om Guilty Remnant-rekruten te redden en te herprogrammeren. De gevolgen daarvan blijken echter onvoorspelbaar.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Chris Zylka Amy Brenneman Christopher Eccleston Justin Theroux Liv Tyler Margaret Qualley
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 36,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van The Leftovers:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van The Leftovers. Naar welke staat verhuizen Kevin (Justin Theroux), Jill (Margaret Qualley), Nora (Carrie Coon) en baby Lily om een nieuw leven op te bouwen?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Book of Nora
The Book of Nora
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_fragbastard
23 jun 2016 13:04 -
Fijn dat het antwoord in de tekst staat :P
Reageer
avatar_jellesteeg
23 jun 2016 13:10 -
En voor diegenen die nog niet overtuigd zijn van The Leftovers, lezen hier mijn recensie van S02: https://www.mijnserie.nl/the_leftovers/recensie/1553/the-leftovers-seizoen-2-jellesteeg/
Reageer
avatar_white
24 jun 2016 17:58 -
Echt kijken mensen.
Reageer
The Leftovers