Rosewood

7.7 / 10
43 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
7.7 / 10
2seizoenen/44afleveringen/2015 - 2017 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20152017 (Beëindigd)
Genres:MisdaadDrama
Netwerk:FOX
Rosewood is een Amerikaanse serie van de zender FOX. De serie ging in première in 2015.

Rosewood, een procedurele serie, kreeg lof voor ster Morris Chestnut en de pilot werd goed ontvangen door het testpubliek van ABC. Het project gaat over de briljante Dr. Beaumont Rosewood Jr (Chestnut), de meest vooraanstaande patholoog in Miami. Rosewood merkt vaak dingen op die anderen over het hoofd zien. Hij is geobsedeerd door het leven en hij koestert elk moment. Zijn eeuwige optimisme leidt soms wel tot frustraties bij de cynische vrouwelijke rechercheur waarmee hij samenwerkt, maar ook zij kan zijn unieke perspectief op zaken niet ontkennen.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2

Populaire reacties (1)

avatar anonymous
-
8 okt 2015
Na het bekijken van de pilot heb ik erg zitten twijfelen of ik het wel wilde blijven volgen maar uiteindelijk vind ik toch wel dat het lekker weg kijkt. De interactie tussen Rosewood en de politieagente vind ik leuk en ook de spanning van het oplossen van de crime hield me tot nu toe van de stopknop af. Net aflevering 3 gedownload :-)

Vergelijkbare series

Blindspot
8 stemmen
The Blacklist
5 stemmen
Quantico
5 stemmen
The Glades
4 stemmen
Sherlock
2 stemmen
Body of Proof
2 stemmen
Rosewood