Hannibal

7.9 / 10
43 min
Drama, Thriller, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/39afleveringen/2013 - 2015 
NetwerkNBC
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Videoland
Looptijd:43 min20132015 (Beëindigd)
Genres:DramaThrillerHorror
Netwerk:NBC
Hannibal is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première op 4 april 2013.

Gebaseerd op de Thomas Harris romans. Dit drama volgt een FBI profiler (Dancy) welke de gave heeft dat hij de gedachtegang van een seriemoordenaar begrijpt. Hij gaat samenwerken met Hannibal Lecter, een briljante psychiater welke stiekem een moordenaar is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13

Recensies (5)

Hannibal - Seizoen 3

10

Hannibal – Seizoen 2

9.5

Nieuws (70)

Een beetje vroeger dan je van ons gewend bent, maar hier is de nieuwe podcast van maart. Met uiteraard weer de serie van de maand, nieuws en wvttk.
za 21 maart
4
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
za 21 maart
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
7 dec 2019
2

Populaire reacties (33)

10
11 feb 2015
weet iemand wanneer seizoen 2 in nederland uitkomt op bluray/dvd?
-
15 apr 2014
Het gaat in deze serie niet om de moorden zelf......maar om wat Hannibal bekokstooft, en hoe hij weg komt met zijn eigen misdaad, de adrnaline die krijgt van het net wegkomen met zijn eigen gruwelijkheden, dat is wat mij aan deze serie zo boeit.Zijn lust voor het macabere.Dat laten ze goed zien, ik vind de serie geweldig :)

Vergelijkbare series

Dexter
17 stemmen
Sherlock
9 stemmen
House M.D.
2 stemmen