Leuk?
3
13
Bekijk stemmen

Showtime stopt met Penny Dreadful

Het is het einde voor Showtime's monster drama Penny Dreadful.

De gisteren in Amerika uitgezonden seizoensfinale is ook meteen de serie finale

De maker van de serie / showrunner John Logan bevestigt dat het plan van de serie was om het verhaal in drie seizoenen te vertellen. Tevens zei hij dat het interessant is om te leven in een wereld waar iedere serie zijn eigen ritme kan hebben en men ook zelf kan bepalen wat de toekomst van de serie is

"Showtime president David Nevins bevestigt. "Dit is een geval van de Schepper die zegt dat dit het beste is voor de serie en uiteindelijk kan je niet anders zeggen dan 'ok, doe het, maar doe het wel goed'".

Voor Showtime betekent dit dat er in de afgelopen tijd twee serie's beëindigd zijn, te weten House of Lies en Penny Dreadful. De serie Episodes zal zijn laatste seizoen hebben in 2017.

Met het cancelen van Penny Dreadful, bestaat het Showtime drama rooster nu nog uit Homeland, The Affair, Masters of Sex, Ray Donovan, Billions en dramedy Shameless, samen met een lange lijst van nog komende series, waaronder Patti Smith Just Kids, Cameron Crowe's Roadies, Jim Carrey's I'm dying up here, Purity, Twin Peaks en miniserie Guerrilla.

Vind je het jammer dat Penny Dreadful gecanceld is?

Vorige aflevering
The Blessed Dark
The Blessed Dark
03x09
Leuk?
3
13
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_BingingBirgit
21 jun 2016 09:35 -
Als Penny Dreadful vernieuwd zou zijn, zou ik raar hebben opgekeken, want wat een ongelofelijk mooi einde had deze serie. Zou zou elke serie moeten eindigen. Ik ga Penny Dreadful heel erg missen, ik heb van elke episode genoten. Wat mij betreft een van de beste series ooit!
Reageer
avatar_Petertjuh4
21 jun 2016 09:44 -
Ik moet de laatste twee afleveringen nog kijken, dus ik hoop inderdaad dat ze het mooi afsluiten. Ik ga de serie ook missen, ik keek iedere week er naar uit om ze te kijken.
Reageer
avatar_Mandy1966
21 jun 2016 10:35 - 21 jun 2016 11:08
Ja, vind het heel jammer, was de beste serie in zijn genre. Maar beter zo dan te lang doorgaan.
Reageer
avatar_Hangmat
21 jun 2016 11:22 -
Ik kan oprecht zeggen dat ik denk dat dit de meest teleurstellende cancellering van de afgelopen jaren is. Alleen al om het feit dat Eva Green nu niet meer op het kleine scherm te zien is.
Reageer
avatar_CC11
21 jun 2016 11:24 -
Ik moet het laatste seizoen nog kijken dus dit komt voor mij wel als een verrassing.
Maar uiteindelijk liever in schoonheid eindigen na 3 seizoenen dan zoals met bepaalde andere reeksen waar men denkt een format een seizoen of 10, 15 te kunnen uitmelken maar waar men ondertussen niet in de gaten heeft dat de hoofdrolspelers nog een schim van zichzelf zijn in vergelijking met de eerste seizoenen.
Reageer
Penny Dreadful