The Leftovers

7.5 / 10
56 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
3seizoenen/28afleveringen/2014 - 2017 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:56 min20142017 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Netwerk:HBO
The Leftovers is een Amerikaanse fantasieserie van HBO. De serie ging in première op 29 juni 2014.

The Leftovers volgt een aantal personen die in de buitenwijken wonen van Mapleton. Zij moeten opnieuw hun leven opbouwen nadat er 100 personen op mysterieuze wijze zijn verdwenen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3

Populaire reacties (50)

avatar JanWillemK
9.2
28 jul 2014
Ik raad je aan om de eerste paar minuten van aflevering 5 niet te kijken.. Ik werd er in ieder geval een beetje misselijk van..

Voor de rest vind ik het geen teleurstellende serie. Ik kan begrijpen dan mensen dit geen moer aan vinden maar ik heb dat dus totaal niet. Serie word, in mijn ogen, steeds interessanter.
avatar JanWillemK
9.2
11 aug 2014
Het is de hele intentie van de serie ook niet om de mysterie rond de "The Departures" op te lossen. Ze weten er ook, zoals ze zelfs aangegeven hebben in de 1e of 2e aflevering, helemaal niets vanaf. Ze hebben er geen wetenschappelijke verklaring voor.
De serie draait ook om degene die zijn "achtergebleven." De premisse is dan ook als volgt: "It centers not on the people who were taken, but on the ones left behind."

De "The Guilty Remnant" is een gemeenschap die denkt dat God dit allemaal beslist heeft. Zij zien zichzelf ook als de "Levende herinneringen van Gods geweldige kracht."
Zij geloven dat de overige mensen, de 98%, zijn geweigerd door God omdat ze niet genoeg geloven. Door zich zo te gedragen willen zij God laten zien dat ook zij geloven. Zij willen op deze manier aantonen aan God dat zij er klaar voor zijn om weggenomen te worden, net zoals de voorgaande 2% van de wereldbevolking.

Vergelijkbare series

Lost
10 stemmen
Homeland
10 stemmen
The 4400
6 stemmen
Fargo
6 stemmen
The Leftovers