Springfloden

8,0 / 10
45 min
Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2016 - heden
NetwerkSVT
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2016 - heden
Genres:MisdaadThriller
Netwerk:SVT
Springfloden is een Zweedse misdaadserie van de zender SVT. De serie ging in première op 6 maart 2016.

1987. Op het strand van Nordkoster wordt bij vollemaan een gruwelijke moord gepleegd op een jonge vrouw. Rechercheur Tom Stilton heeft amper aanknopingspunten. Niet alleen is de identiteit van het slachtoffer onbekend, ook lijkt er geen motief te zijn en is er geen spoor van de dader. Uiteindelijk blijft de zaak onopgelost. Stilton is er zo door aangedaan dat hij volledig instort.

Drieëntwintig jaar later schrikt een reeks brute moorden op daklozen de inwoners van Stockholm op. De slachtoffers worden zodanig mishandeld dat ze aan hun verwondingen overlijden. De aanvallen worden gefilmd en de beelden worden op YouTube geplaatst. Olivia Rönning zit in haar tweede jaar van de politieopleiding, een studiekeuze die wellicht geïnspireerd is door haar vader, wijlen inspecteur Arne Rönning. Voor haar studie moet Olivia een onopgeloste zaak bestuderen uit de politiearchieven. Olivia kiest de strandmoord van 1987, begint te graven en zit algauw tot haar nek in de zaak. Maar om verder te komen, moet ze Tom Stilton vinden. Die lijkt echter van de aardbodem verdwenen...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (3)

Springfloden - Seizoen 2

8

Springfloden - Seizoen 2 (DVD)

7.5

Nieuws (8)

Springfloden is een Zweedse misdaadserie van de zender SVT. De serie ging in première in maart 2016 en er zijn tot dusver twee seizoenen met in totaal twintig afleveringen verschenen.
1 okt 2019
Springfloden (Springvloed) is een Zweedse misdaadserie van de zender SVT. De serie ging van start in maart 2016 en er zijn tot nu toe twee seizoenen van tien afleveringen verschenen.
18 feb 2019
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Springfloden (Springvloed). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
20 nov 2018

Populaire reacties (9)

9
25 sep 2016
Topserie, 100 punten genieten!!!
7.5
11 aug 2016
In een paar dagen uitgekeken; dat moet goed zijn!. Fijn verhaal. Boeiend. Rustig verteld. Toch ook wel heftige scenes. Komen echt over. Niet de wow van The Bridge (waarschijnlijk door de personages). Maar prima serie

Vergelijkbare series

Midnight Sun
3 stemmen
Prison Break
2 stemmen
Bron/Broen
2 stemmen
Jordskott
2 stemmen